‘s Heerenhoef

‘s Heerenhoef

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

‘s Heerenhoef is een B&B in oase van rust in de Retie. Midden in de Kempense natuur vind je ‘s heerenhoef in een smaakvol ingerichte, typische Kempense langgevelhoeve vlakbij de watermolen van Retie. Het grootste deel van de boerderij is voorzien voor de gasten waardoor je kan genieten van een ruime hoeveelhied kamers en ontspanningsfaciliteiten. Ruimte genoeg om te socializen met andere gasten of je even terug te trekken op jezelf.

Naast de authentieke hoeve is er ook nog de prachtige tuin en omgeving van ‘s Heerenhoef. Hier is het geweldig vertoeven in de zon. Ideaal om te genieten van alle rust die ‘s Heerenhoef je te bieden heeft.

Wat te doen tijdens je verblijf aan ‘s Heerenhoef

‘s Heerenhoef is gelegen te midden de prachtige natuur. Ideaal dus voor wandelaars, fietsliefhebbers en vogelspotters die even weg willen van de dagelijkse sleur. Fiets- en wandelkaarten zijn beschikbaar in de B&B. Daarnaast is ‘s Heerenhoef ook gelegeven op slechts een paar tiental meter van de watermolen van Retie vanwaar je kan vertrekken voor een leuke kano- of kajaktocht op de kleine Nete.

Eten bij ‘t Meulezicht of De Watermolen

Op zoek naar een gezellig terras om iets te eten of te drinken? Dan is taverne ‘t Meulezicht zeker een aanrader. Hier plezier je de innerlijke mens in een groene omgeving vlak naast de watermolen. Net over de brug van de kleine Nete vind je ook taverne De Watermolen. Nog zo’n aanrader. Ook hier nuttig je een drankje of maaltijd zoals de houtgerookte zalm in een rustige en groene omgeving.

Toch nog op zoek naar iets anders? Dan zal je vinden dat ‘s Heerenhoef in het midden tussen Retie en Kasterlee ligt waar in de dorpscentra nog veel meer te beleven valt.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?