Puur Frituur

Puur Frituur

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Paul en Jeanine heten je van harte welkom in Puur Frituur. In 2017 opende we onze frituur in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee. De bedoeling? Echte verse Belgische frietjes op je bord toveren.

Je vindt Puur Frituur Lichtaart vlakbij het centrum van Lichtaart dorp in de Kempen. Zo zijn we de ideaal gelegen frituur in de buurt om eens een pauze bij te houden tijdens je fietstocht door de prachtige Kempen. Met voldoende parkeerplaats voor onze zaak, is alles voorzien om ook met de auto langs te komen vanuit buurgemeentes Lille, Kasterlee, Geel, Turnhout… Of stop gerust eens bij ons tijdens een ritje op de motor door de Kempen.

In onze frituur serveren we enkel het beste van het beste. Dit wil zeggen dat we kraakverse frietjes serveren zoals het een echte Belgische frituur betaamt. Vandaar ook onze naam ‘Puur Frituur’. We willen je enkel de beste frietjes aanbieden. Bij deze frietjes kan je een saus kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Uiteraard mag ook een heerlijke snack niet ontbreken. Zijn gefrituurde maaltijden niet je ding? Geen probleem. Onze frituur in ook een broodjeszaak. We hebben dus ook slaatjes, broodjes en steaks op het menu.

Al de gerechten die we aanbieden kan je komen afhalen om thuis op te smullen, maar ontvangen je ook graag met open armen in onze eetzaal of, bij goed weer, op ons tuinterras. Zin in iets lekkers in de buurt van Kasterlee, Tielen, Herentals, Olen, Geel…? Kom dus zeker eens langs. Onze glimlach staat al klaar.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   10:00 - 22:00
  • Thursday
   10:00 - 22:00
  • Friday
   10:00 - 22:00
  • Saturday
   10:00 - 22:00
  • Sunday
   10:00 - 22:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart