Perkplanten Van Deun – Hofmans

Perkplanten Van Deun – Hofmans

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Perkplanten Van Deun – Hofmans is het ganse jaar door een rijk kleurenpallet. Hier staan jaarlijks kleurige en geurrijke bloemen en planten. Dat komt dan ook omdat Perkplanten Van Deun – Hofmans de grootste plantenkwekerij met specialisatie in van perkplanten. Hier kan je terecht voor een heel uitgebreid aanbod aan hortensia’s, petunia’s, begonia’s, chrysanten, margriet en nog veel meer bloemen die je op je terras kan zetten of in een hangpot kan ophangen. Dankzij de hangbloemen en perkbloemen van Perkplanten Van Deun – Hofmans, maak je van je tuin de gezelligste plek van Vlaanderen om in te zitten.

Je vindt de het tuincentrum van Perkplanten Van Deun – Hofmans op de Westmallebaan 91 in Zoersel. Je ziet de serres al van ver staan. Vooraan het terrein is een grote parking voorzien. Zo kan je hier makkelijk met een bestelwagen of een aanhangwagen parkeren om zo veel mooie bloemen mee te nemen naar huis. Naast bloemen, kan je bij de bloementelers van Perkplanten Van Deun – Hofmans ook steeds alle advies over het uitplanten en verzorgen van je bloemen krijgen. Zit je toch nog met vragen? Neem dan snel telefonisch contact op.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:00 - 18:00
  • Monday
   09:00 - 18:00
  • Tuesday
   09:00 - 18:00
  • Wednesday
   09:00 - 18:00
  • Thursday
   09:00 - 18:00
  • Friday
   09:00 - 18:00
  • Saturday
   09:00 - 18:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart