Mobitronics

Mobitronics

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Mobitronics in Berlaar is een elektronicawinkel waar je terecht kan voor allerhande elektronics hardware en software zoals printers, beeldschermen, laptops, tablets, pc’s, Microsoft Office, antivirus en nog veel meer. Naast de producten die Mobitronics aanbiedt, kan je hier ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan diensten. Zo kan Mobitornics je pc onderhouden, je wifi versterken, camerabewaking installeren of zelfs je internet installeren of nog meer. Voor een volledig overzicht van de producten en IT diensten die Mobitronics aanbiedt, maak zeker een afspraak om eens langs te gaan.

Je vindt de Mobitronics IT winkel op de itegembaan tussen Berlaar en Itegem. De winkel is enkel open na afspraak, maar het team helpt je graag snel op professioneel verder. Neem daarom zeker telefonisch contact op met de winkel. Voor de winkel zijn een paar parkeerplaatsen voorzien zodat jij je auto veilig kan parkeren terwijl je je aankopen doet.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?