Misses Needle

Misses Needle

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses Needle kan je terecht voor advies, hulp en benodigdheden voor al jouw projecten. Bij Misses needle kan je al van nul worden verder geholpen met advies op maat. Daarnaast gaan de professionele medewerkers graag met jouw op zoek naar het juiste patroon. Daarna geven ze goed advies over welke stof het beste past bij jouw project en tot slot sturen ze je naar huis met alle naalden, patroonpapier, krijtjes, garen, ritsen, knopen etc. die je nodig hebt.

Als je wil gaan naaien, maar geen ervaring hebt of niet goed weet waar te beginnen, ook dan zit je goed bij Misses Needle. Achterin de winkel organiseren zaakvoersters van Misses Neelde, Kaat en Els, regelmatig workshops en naailessen. Hier leer je als beginner alle tricks om een ervaren kledingmaakster te worden of je kan gewoon gezellig in groep komen naaien. Ook workshops op maat zijn een optie.

Tot slot bied Misses Needle ook retouche service aan. Hier kan je jouw kledingstukken laten herstellen of bijwerken. Is je broek te breed, je hemd te lang of de mouwen van je pull zijn te lang of zoek je een kleermaker voor een ander kledingstuk bij te werken? Breng ze dan zeker binnen bij Misses Needle. Hier worden jouw hemden, broeken, rokken en alle andere kleren op een professionele manier en transparantie manier bijgewerkt. Bij het binnenbrengen van je kledingstuk krijg je een ticket waarmee je het later kan afhalen EN een prijsindicatie zodat je weet dat je achteraf niet te veel zal betalen voor de herstelling.

Je vindt Misses Needle in de gezellige Paterstraat in Turnhout. Dit is een aangename buurt met veel winkels vlakbij de grote markt van Turnhout. Dit maakt van de Paterstraat een heel leuke winkelstraat niet ver van die andere winkelstraat in Turnhout, de zandstraat. Als je vanuit Oud-Turnhout, Vosselaar, Ravels, Merksplas, Beerse of een andere gemeente in de buurt van Turnhout komt, kan je makkelijk in de buurt van de ring van Turnhout parkeren. Op een paar minuten wandelen sta je van de ring in het centrum van de de stad Turnhout en dus ook bij Misses Needle.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  10:00 - 17:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   10:00 - 17:00
  • Wednesday
   10:00 - 17:00
  • Thursday
   10:00 - 17:00
  • Friday
   10:00 - 17:00
  • Saturday
   09:00 - 13:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart