Meubelhuis Van Leuven

Meubelhuis Van Leuven

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Meubelhuis van Leuven in Rijkevorsel is bijna 100 jaar geleden gestart als een meubelmakerij. In al die tijd is dit uitgegroeid tot een heuse meubelwinkel in de Noorderkempen. Door het doorgeven van generatie op generatie van de winkel, kan je hier vandaag nog steeds rekenen op een persoonlijke aanpak. Meubelhuis Van Leuven is een meubelwinkel waar ondertussen de derde generatie van de familie Van Leuven de zaak voert. Een echt familiebedrijf dus.

Grote kwaliteit, grote keuze

In 1925 startte Meubelhuis Van Leuven als een meubelmakerij. Als fabrikant van meubelen is het steeds belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren. Vandaag maakt de meubelzaak misschien zijn eigen meubelen niet meer, maar kwaliteit is nog altijd heel belangrijk. Als voormalig meubelmakers weet de familie Van Leuven dit maar al te goed en Meubelhuis Van Leuven zet dus dagelijks in op de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Naast kwaliteit is ook keuze heel belangrijk bij een meubelwinkel. Iedereen heeft een andere smaak en daarom heeft Meubelhuis Van Leuven een grote keuze aan meubelen. Zo vindt iedereen steeds iets naar zijn smaak, maar ook naar zijn budget. Dankzij een ruime keuze aan meubelen biedt Meubelhuis Van Leuven ook een assortiment voor elk budget.

Eigen leverdienst

Het verplaatsten van interieur is niet altijd vanzelfsprekend. Een zetel of kast neem je niet altijd zomaar vast om ze in je auto te stoppen. Dit weet Meubelhuis Van Leuven maar al te goed. Vandaar dat de interieurwinkel een eigen leverdienst heeft. Wanneer je je aankopen hier komt doen, kan je rekenen op een professioneel team dat jou stukken bij je thuis komt leveren en eventueel zelfs plaatst waar je wil.

Contact

Ga nu langs bij Meubelhuis Van Leuven voor de aankoop en van je nieuwe interieur. Je vindt te toonzaal van de meubelzaak langs de hoogstraatsesteenweg op nummer 106. Dat is net buiten het centrum van Rijkevorsel, in de buurt van Hoogstraten, Brecht, Merksplas en Malle. Om extra informatie in te winnen, kan je ook altijd telefonisch contact opnemen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Thursday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Friday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   10:00 - 18:00
  • Sunday
   10:00 - 18:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart