Juhla

Juhla

Interior Design

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Juhla Interior is een uniek concept met een winkel in het centrum van Herentals waar je leuke spulletjes kan kopen voor je interieur. Verder kan je bij Juhla ook terecht om je volledige inrichting onder handen te laten nemen. Dit voor zowel binnenhuisinrichting als voor winkels of kantoren. In de winkel staat steeds een mix van basis items voor elk interieur tot design spullen die een echte eyecatcher in je woning of kantoor kunnen zijn.

De liefde voor interieur en design brachten zaakvoersters Dorien en Laura samen en die liefde brengen ze graag over naar jouw interieur. Met een up-to-date kennis van de laatste trends en een tijdloze en karaktervolle smaak, kunnen ze je steeds weer verbazen.

je vindt je winkel van Juhla in de bovenrij in Herentals. Dit is in het hartje van de stad. In de gezellige winkelbuurt staat de winkel hier steeds te pronken. Dankzij de grote vitrine kan je altijd even een kijkje nemen naar een greep uit het gamma van Juhla. Zo krijg je al een eerste indruk over wat de winkel en de zaakvoersters je te bieden hebben. Wil je helemaal worden ondergedompeld in de winkel van Juhla? Wandel dan zeker eens binnen.

Zin in een gesprek? Neem dan telefonisch contact op. Op maandag, dinsdag en donderdag is Juhla ook open op afspraak.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   11:00 - 18:00
  • Thursday
   Day Off
  • Friday
   11:00 - 18:00
  • Saturday
   11:00 - 18:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart