Hoevewinkel Raf Patat

Hoevewinkel Raf Patat

Van het land naar de klant

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

De hoevewinkel van Raf Patat begon ooit als een klein project. Raf was docent en had op 0.3 ha land aardappelen aangeplant waar hij zijn studenten liet meehelpen met het telen. Ondertussen is Raf Patat uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waar meerdere soort aardappelen worden geteeld en later verkocht in de eigen hoevewinkel. Van boer rechtstreeks naar consument, de korte keten dus.

Aardappelwinkel

De naam Raf Patat is dus niet gestolen. Bij Raf Patat in Geel kan je terecht om aardappelen te kopen. Je kan hier kiezen uit een ruim gamma aan aardappelen. Van stevige soorten die ideaal zijn om te koken of bakken tot bloemige aardappelen die heerlijk zijn als frietjes. Bij Raf Patat vind je steeds aardappelen van eigen kweek. Recht van de boer. Geteeld in de goeie Kempense grond. Zo kan Raf Patat je steeds de beste kwaliteit aan verse aardappelen bieden.

Contact

Je vind de hoevewinkel van Raf Patat in Geel in de Hondstraat. Daarnaast staat het team van boer Raf Patat ook op verschillende markten in de regio en worden de verse producten ook verkocht in verschillende andere winkels in de streek. Voldoende mogelijkheden dus om de verse aardappelen van Raf Patat terug te vinden. Ontdek zelf de aardappelen en heel het verhaal van Raf Patat in de boerderij.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!




  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  08:00 - 20:00
  • Monday
   08:00 - 20:00
  • Tuesday
   08:00 - 20:00
  • Wednesday
   08:00 - 20:00
  • Thursday
   08:00 - 20:00
  • Friday
   08:00 - 20:00
  • Saturday
   08:00 - 20:00
  • Sunday
   08:00 - 20:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart