Happyland Herenthout

Happyland Herenthout

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een verjaardag, speelgoed voor de kids, schoolmateriaal om het schooljaar perfect in te zetten, wat tuinmeubelen voor buiten op je terras, een opzetzwembad voor in je tuin… Je kan het zo gek nog niet bedenken of Happyland heeft het wel in huis. Met een enorm gevarieerd en uitgebreid gamma vind je altijd wel waar je naar op zoek bent. Happyland is meer dan enkel een speelgoedwinkel in België. Bij Happyland vind je alles om van je leven een ‘Happy’ leven te maken.

Happyland Herenthout heeft een heel grote oppervlakte winkelruimte waar je kan rondlopen tussen alla producten. De winkel van Happyland in Herenthout is gelegen aan de Herenthoutse Steenweg die Herenthout met Herentals verbindt. Naast de ingang van de winkel vind je een grote parking waar je zeker je wagen kwijt kan tijdens je winkelbezoek. Kom je dus van Herenthout zelf, van Herentals, Heist-op-den-Berg, Berlaar, Nijlen, Olen of nog een stuk verder, je kan tijdens de openingsuren altijd bij Happyland Herenthout terecht.

Naast Happyland Herenthout, vind je Happyland ook terug op andere locaties!

Vestigingen:
Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  10:00 - 18:00
  • Monday
   10:00 - 18:00
  • Tuesday
   10:00 - 18:00
  • Wednesday
   10:00 - 18:00
  • Thursday
   10:00 - 18:00
  • Friday
   10:00 - 18:00
  • Saturday
   10:00 - 18:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart