Goodwill Karting Olen

Goodwill Karting Olen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Goodwill Karting in Olen is een familiebedrijf in het indoor en outdoor karten. Dat Goowill Karting Olen een familiebedrijf zijn, kan je merken aan de toffe sfeer. Al meer dan 30 jaar ben je hier in goede handen om met waanzinnige snelheid over het binnen en buiten parcours te racen. Leef je uit op hun wagenpark dat bestaat uit krachtige 270CC karts. Daarnaast heeft Goodwill Karting Olen ook kinderkarts beschikbaar voor juniors vanaf 8 jaar.

Het karting circuit is zo uitdagend opgebouwd dat zelfs de grootste raceduivels hier hun gading vinden. Bij goed weer gaan ook de poorten naar het buitencircuit open. Dan word heel het parcours een stuk groter en race je van binnen naar buiten en terug. Dit is uniek voor karting in de heel de regio Olen en omstreken!

Kan je met gemak van je vrienden winnen? Dan zijn de georganiseerde races van Goodwill Karting misschien wel iets voor jou. Op regelmatige basis worden er namelijk wedstrijden, van korte sprints over wetraces tot zelfs een 24u race in augustus, gehouden.

Uiteraard is veiligheid steeds superbelangrijk. Daarom staan er op verschillende plaatsen op het racecircuit van Goodwill Karting signaallichten, zijn de karts gebouw met veiligheid als prioriteit en wordt je bij elke race steeds begeleid door de ervaren baan Marshall. Zo voorziet Goodwill Karting Olen voor ieder wat wils en plezier voor alle leeftijden en raceniveaus.

Zin om te karten in de buurt van Olen? Dan zit je gegarandeerd goed bij Goodwill Karting. Ga dus zeker eens langs tijdens de openingsuren!

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor (Opgelet! Dit is geen contactformulier om de handelaar te contacteren). Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  14:00 - 00:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   14:00 - 00:00
  • Thursday
   14:00 - 00:00
  • Friday
   14:00 - 00:00
  • Saturday
   14:00 - 00:00
  • Sunday
   14:00 - 23:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart