Glamping Josephine

Glamping Josephine

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Glamping Josephine biedt je alles wat je van een glamping mag verwachten. Glamoureus kamperen. Op het terrein van Glamping Josephine, op de paardenfokkerij van de familie Lammens, kom je helemaal tot rust. In de grote en heel groene tuin aan de rustgevende vijver vind je 2 grote Beltenten. Deze Beltenten, ook wel saharatenten, zijn uitgerust met slaapgelegenheid, een gezellige zitruimte en voor elke tent is ook een eigen sanitair voorzien. Heel het terrein is omgeven door groen en bos waardoor je hier helemaal tot rust kan komen. Glamping Josephine is dus de ideale plek om te herbronnen. Alleen of met je familie.

Je vindt Glamping Josephine in de roerdompstraat in de groene natuur van Ten Aard, een rustig gehucht van Geel. Hier is het aangenaam om te genieten van rust en stilte. Je kan hier wandelen of fietsen. Het centrum van Ten Aard ligt op slegt een paar kilometer verwijderd. Hierdoor is het makkelijk te bereiken met een kleine fietstocht. In het centrum van Ten Aard kan je terecht voor brood, charcuterie of andere aankopen. Zo ligt Glamping Josephine verborgen in het groen en toch vlakbij alle nodige faciliteiten in een gezellige ‘dorpje’.

Glamping Josephine is open in de maanden Juli, Augustus en September.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?