Frituur Marist

Frituur Marist

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Frituur Marist is een moderne frituur in het centrum van de stad Herentals waar je lekkere frietjes kan bestellen en eten. In de lichtrijke en ruime eetzaal is er voldoende plaats om ter plaatse te blijven dineren. Daarnaast kan je hier ook terecht voor afhaalfrietjes.

Uitbater Jef van frituur Marist biedt overheerlijke frietjes waarbij je ook een lekkere snack kan krijgen. De frieten bij deze frituur worden met veel liefde voor het vak klaar gemaakt. Zo is friturist Jef zelf bij alle frituren in Herentals langs gegaan om te kijken en proeven hoe je de juiste frieten kan bakken. De specialiteit van frituur Marist zijn varkenswangetjes en huisbereid stoofvlees. Uiteraard bij uitstekende frieten. Maar ook de standaard frituursnacks zoals de curryworst, viandel, loempia, saté, cervela en andere behoren tot het uitgebreide menu van frituur Marist in Herentals. Bij alle gerechten kan je ook je favoriete saus zoals mayonnaise of ketchup en een cola, fanta, sprite, pintje of andere drank krijgen.

Je vindt frituur Marist in de Rode-Kruisstraat in Herentals. Dit is binnen de ring van Herentals, vlakbij de gezellige winkelstraat. De frituur is gemakkelijk te bereiken met de fiets en er zijn ook een aantal parkeerplaatsen voorzien voor wie met de auto wil langs gaan.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   12:00 - 21:00
  • Thursday
   12:00 - 13:30 16:00 - 22:00
  • Friday
   12:00 - 23:00
  • Saturday
   12:00 - 23:00
  • Sunday
   12:00 - 23:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart