Floreal Kempen

Floreal Kempen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Floreal Kempen is een camping gelegen in een prachtige omgeving in de Kempen. Te midden van bos en natuur, vind je bij Camping Floreal Kempen alle rust die je zoekt voor jouw vakantie. Daarnaast is er heel wat te beleven op de camping zelfs alsook in de ruime omgeving. Zo vind je bijvoorbeeld heel wat mooie natuur in de omgeving om in te gaan wandelen of fietsen, maar ook voor mensen die iets actievers zoeken, is camping Floreal Kempen niet ver afgelegen van Bobbejaanland. Je kan perfect van de camping naar het pretpark gaan met de fiets of te voet. Met een kleine wandeling van ongeveer 20 minuten sta je al aan de poorten van Bobbejaanland. De camping zelf is uitgerust met een gezellige taverne en bar, maar ook een tennisveld, sportterein, speeltuin, petanquebaan, winkeltje etc. kunnen voor wat ontspanning (of inspanning) zorgen.

Je vindt camping Floreal Kempen in het de groene bossen aan de rand van Lichtaart. Op slechts een paar minuutjes rijden van Herentals, is de camping perfect bereikbaar voor iedereen die via de E313 komt. Afrit 22 Herentals-Oost brengt je via de ring van Herentals tot aan de ingang van de camping. Ook voor iedereen die uit de richting van Turnhout komt is de camping gemakkelijk te bereiken. In dit geval kom je via de N19 (Turnhoutsebaan) tot in Kasterlee om daar via het centrum van Lichtaart tot op de camping te komen.

Kom camping Floreal Kempen op “de purperen heide” ontdekken en neem gerust uw viervoeter mee. Huisdieren zijn toegelaten en graag gezien op de kamping.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?