Fietsenmaker Johan Laenen

Fietsenmaker Johan Laenen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Fietsenmaker Johan Laenen is al meer dan 20 jaar het adres voor alle expertise over fietsen in Herenthout en de ruime regio daarrond in de Keppen. Heb je nood aan een kwalitatieve herstelling van je fiets? Heeft je tweewieler nood aan een nazicht? Moet je ketting gesmeerd worden of één of beide van je banden hersteld? Dan zit je bij fietsenmaker Johan Laenen aan het goede adres.

Nieuwe fiets kopen

Ook wanneer je fiets aan vervanging toe is, kan je bij Johan Laenen in Herenthout terecht. Fietsenwinkel Johan Laenen verdeeld verschillende kwalitatieve fietsmerken zoals onder andere Ridley en Norta. Bij Johan Laenen vind je steeds een aanbod aan klassieke fietsen, maar ook advies over en een aanbod aan elektrische fietsen zijn hier te krijgen.

Winkel bezoeken

Bezoek vandaag nog de winkel en werkplaats van fietsenmaker Johan Laenen in de Kempen. Je vind de fietsenwinkel terug in het centrum van Herenthout in de Jodenstraat. Dit is de winkelstraat van Herenthout waar ook op regelmatige momenten leuke winkelevenementen zoals een braderij worden gehouden. Je bereikt de Jodenstraat het makkelijkste met de fiets of te voet. De auto kan je een paar straten verder makkelijk kwijt.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Sluitingen UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   Day Off
  • Thursday
   Day Off
  • Friday
   Day Off
  • Saturday
   Day Off
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart