Fietsen Driesen

Fietsen Driesen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Bij fietsen Driesen in Poederlee vind je klantvriendelijkheid en jaren ervaring in fietseherstellingen en verkoop van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stadfiets van Gazelle, een sportfiets van Norta of een elektrische fiets van Batavus. Bij fietsen Driesen vindt je de grootste en bekendste merken onder één dak. Ook fietsonderdelen zoals remmen van shimano of accessoires zoals fietshelmen, fietssloten, een kinderzitje of fietszakken kan hier halen.

Fietsen Driesen is een fietsenmaker die je met raad en daad bijstaat. Als fervente fietsers, weten de zaakvoerders Leen en Kris Driesen precies waar je noden en wensen liggen en kunnen hier de ideale oplossing voor aanbieden. Daarnaast is nazorg van grootste belang voor fietsen Driesen. Hier kom je dus steeds met een gerust hart binnen.

Je vind de fietsenwinkel van fietsen Driesen in het centrum van Poederlee, deelgemeente van Lille in de Antwerpse Kempen. Naast de hoofdbaan vind je de opvallende en stijlvolle winkel. Dankzij zijn centrale ligging, is de fietsenwinkel makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Zo kan je vlot je fiets binnen brengen voor een nazicht of onderhoud of je kan er je nieuwe fiets afhalen nadat de fietsenmaker deze helemaal op orde heeft gezet voor jou.

Fietsen Driesen wordt Fietsen Wildiers E-Bikecenter

Sinds 2022 gaat Fietsen Driesen samenwerken met Fietsen Wildiers E-Bikecenter. Dit maakt dat er vanaf nu een iets andere huisstijl en reclame te zien zal zijn, maar ook dat achter je vertrouwde fietsenmaker een groter team staat met extra collega’s om je een nog betere service aan te bieden. Leen en Kris Driesen blijven echter nog in de winkel staan waardoor jij je vertrouwde gezichten blijft zien en kan blijven rekenen op de jaren ervaring, kennis en passe in fietsen van Leen en Kris. Fietsen Wildiers voegt als expert in elektrische fietsen een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring toe op het vlak van e-bikes. Deze win-win samenwerking zorgt er dus voor dat jij in de toekomst nog beter geholpen kan worden door de vakmensen waar je al jaren met je fiets langs gaat.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:00 - 00:00 13:00 - 18:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:00 - 00:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   09:00 - 00:00 13:00 - 18:00
  • Thursday
   Day Off
  • Friday
   09:00 - 00:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   09:00 - 16:00
  • Sunday
   09:00 - 12:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart