Elektro Smets

Elektro Smets

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Elektro Smets in Nijlen is een onafhankelijke electrowinkel waar kwalitatieve toestellen de plak zwaaien. Het verhaal van Elektro Smets is begonnen als dat van een kleine electrowinkel die van vader op zoon werd doorgegeven en waar door de jaren heen aan is verder gebouwd. Ondertussen is de winkel een begrip in de regio rond Nijlen en hebben de zaakvoerders ook een paar andere winkels, zoals Stereorama in Lier, overgenomen.

Bij Elektro Smets is klantentevredenheid en een persoonlijke aanpak superbelangrijk. Hier wordt er dan ook steeds voldoende tijd genomen om je verder te helpen en staan ook de zaakvoerders nog mee in de winkel. Een andere reden om bij Elektro Smets je aankopen te doen, is het lokale karakter van de winkel. Bij je aankopen hier in de winkel, kan je ook steeds terecht bij je lokale handelaar voor vragen of dienst na verkoop.

Miele Premium Partner

Elektro Smets is Miele Premium Partner. Dat wil zeggen dat je hier steeds kan rekenen op het meest deskundige advies op vlak van Miele huishoudelectro en andere Miele toestellen. Daarnaast ben je verzekerd van eerste klasse installatie van je aangekochte aparatuur en een uitstekende dienst na verkoop. Bij elk probleem wordt je snel verder geholpen en oplossingen zijn steeds degelijk.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Tuesday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   Day Off
  • Thursday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Friday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   09:00 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart