Electro Paul Dries

Electro Paul Dries

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Electro Paul Dries staat al meer dan 35 jaar voor jouw klaar met allerhande electro en diensten. Anders dan bij de grote ketens, kan je bij deze kleine, onafhankelijke eletrowinkel ook terecht voor bijvoorbeeld herstellingen. Service en een persoonlijke aanpak staan hier steeds op de eerste plaats. Wanneer je hier binnen wandelt, mag je dus rekenen op degelijk en deskundig advies door jaren ervaring en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van je producten.

Grote en kleine huishoudtoestellen

Als gespecialiseerde electrowinkel in de buurt, specialiseert Electro Paul Dries zich in grote en kleine huishoudtoestellen. Je vindt er dan ook toestellen van frigo’s en diepvriezers over wasmachines en droogkasten tot bijvoorbeeld ovens, microgolfovens, keukenrobots, mixers en ga zo maar verder. Bij alle toestellen komt een handleiding, begeleiding naar het juiste toestel voor jouw noden en deskundig advies.

Levering en herstelling

Voor dienst na verkoop, biedt Electro Paul Dries levering en herstellingen aan. Bij aankoop van je nieuwe huishoudtoestel kan je dus kiezen om dit te laten leveren. Hierbij komt een technieker van de electrowinkel het toestel tot bij jouw thuis leveren en zelfs installatie is mogelijk. De technieker zal je dan ook ineens alle uitleg geven over het gebruik van het toestel zodat jij onmiddellijk van start kan. Op die manier ontneemt Electro Paul Dries je alle stress die bij de aankoop van een nieuw huishoudtoestel zou kunnen hebben.

Mocht er later iets defect gaan aan je apparaat, ook dan staat Electro Paul Dries voor je klaar. Hier kan je namelijk terecht voor alle herstellingen aan je huishoudtoestellen. Of dit nu gaat over een verwarmingselement in een oven, een van een frigo die niet meer dicht gaat of nog iets anders. Electro Paul Dries zorgt steeds voor een kwalitatieve en snelle oplossing voor jouw probleem.

Miele

Bij Electro Paul Dries kiest men voor kwalitatieve producten. We weten allemaal dat vandaag de dag electrotoestellen soms snel stuk kunnen gaan. Door te kiezen voor kwaliteitsmerken kan de winkel je toch een goede garantie geven dat je toestellen lang mee gaan. Vandaar dat Electro Paul Dries zich voornamelijk richt op merken zoals Miele, Philips, Kenwood, Tefal, IRobot en nog veel meer. Voor het volledige gamma en de garantievoorwaarden kan je best even binnen gaan in de winkel.

Contact

Zoek je een nieuw electrotoestel? Of heb je een defect dat hersteld zou moeten worden? Ga dan eens langs bij Electro Paul Dries in Zandhoven. Je vindt je winkel terug op de Liersebaan 44 in het centrum van Zandhoven. Makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de gemeente Zandhoven of buurtgemeentes Grobbendonk, Schilde, Ranst, Zoersel of Malle. Electro Paul Dries is jouw kwalitatieve, onafhankelijke electrowinkel in de buurt.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
  • Wednesday
   09:00 - 12:00 13:30 - 18:00
  • Thursday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Friday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart