Drinkmarket Laenen

Drinkmarket Laenen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Drinkmarket Laenen is jouw onafhankelijke, lokale Geelse bierhandelaar. Bij ons vind je allerlei dranken zoals frisdranken, reguliere bieren, zware bieren, sterke dranken en sangria. Als lokale handelaar zetten wij ook sterk in op lokale producten. Zo werken wij samen met heel wat Geelse leveranciers om jouw Geelse streekproducten te kunnen aanbieden.

cadeaupakketten

Naast je gewone drankbenodigdheden, kan je bij Drinkmarket Laenen ook terecht voor cadeau pakketten. Eén van de mogelijkheden hierin zijn bijvoorbeeld onze alom bekende biermanden. Kom bij ons langs en laat een bierkorf op maat samenstellen door ons team. In zo’n korf kan een uitgebreid aanbod van onze heerlijke streekbieren zitten, een selectie uit onze zware bieren of zelfs onze sterke dranken kunnen hierin verwerkt worden. Daarbij is het mogelijk om aangepaste glazen en/of een lekkere snack bij te voorzien. Spring eens binnen in onze winkel om naar alle mogelijkheden te kijken.

De winkel

Onze winkel vind je op de larumseweg, één van de belangrijke invalswegen van Geel, niet zo ver van het centrum van de stad. Wanneer je ons passeert, zal je ons herkennen aan onze reclametoren die voor het gebouw staat. Daarnaast hebben wij ook drankautomaten aan de straatkant staan.

Voor een bezoekje aan onze winkel, rijd je best tot achteraan het gebouw. Hier zal je een ruime parking en de ingang van de winkel vinden. Mocht je niet zeker zijn, dan kan je ook altijd aan de straatkant parkeren en verder informatie komen vragen aan ons personeel.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+1

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:00 - 18:30
  • Wednesday
   09:00 - 18:30
  • Thursday
   09:00 - 18:30
  • Friday
   09:00 - 18:30
  • Saturday
   09:00 - 18:30
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart