De Stoffenstraat

De Stoffenstraat

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

De Stoffenstraat in Kasterlee is een stoffenwinkel die voor vele stoffanaten het beloofde land is. In een prachtig statisch pand in het centrum van het rustige Kasterlee heeft De Stoffenstraat maar liefst 2 verdiepingen gevuld met stof. In de stoffenbakken en kasten kan je uren snuisteren op zoek naar het stofje van je dromen en het aanbod wordt constant aangevuld met nieuwe stoffen. Zo zorgt De Stoffenstraat dat er steeds voor ieder wat wils is en dat je hier steeds je stofje bij kan vinden. Ben jij wild van stof? Dan moet je hiet zeker eens naartoe gaan. Ook voor gewoon wat inspiratie voor jouw volgende creatie kan je ook eens bij De Stoffenstraat binnen wandelen. Tussen de vele stoffen met verschillende motieven vind je vast inspiratie voor een kleedje, een bloes, een broek of iets anders.

Naast massa’s stoffen heeft De Stoffenstraat trouwens ook een uitgebreid aanbod aan materialen en benodigdheden die handig kunnen zijn bij het naaien. Garen, elastiek, knop of ritsen. Zelfs patronen zijn er in de aanbieding. Nog geen ervaring of project om aan te werken? Dan kan je bij De Stoffenstraat alles vinden om van start te gaan.

In de Stoffenstraat staat het 7-koppig team steeds voor je klaar. Ze helpen je graag verder met je zoektocht naar de juiste stof of wanneer je nog wat advies nodig hebt. Heel het team staat trouwens steeds over heel de winkel verspreid klaar met schaar en een lintmeter. Zo moet je zeker niet ver zoeken voor je vragen of om je stof op maat te laten knippen.

Begin nu al met je zoektocht bij De Stoffenstraat online op de webshop. Vergeet De Stoffenstraat ook niet te volgen op Facebook om steeds op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en wat er nieuw binnen is gekomen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   Day Off
  • Thursday
   09:00 - 17:00
  • Friday
   09:00 - 17:00
  • Saturday
   09:00 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart