Dagbladhandel Harmony

Dagbladhandel Harmony

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Dagbladhandel Harmony, ook wel gekend als krantenwinkel Van Roey – Harmony, is een aangename krantenwinkel in het centrum van Kessel (Nijlen). Hier kan je terecht voor je dagelijkse krant, je weekblad of andere magazines. Verder is dagbladhandel Harmony ook je lokale postpunt voor Bpost en kan je hier je pakketjes van DHL, DPD, UPS, Mondial Relay of PostNL ophalen of versturen.

Naast de gedrukte media heeft krantenwinkel Van Roey – Harmony ook snoepgoed en drank, rookwaren, Lotto producten van de nationale lotterij in het gamma en kan je hier voor voetbalmatchen ook een pronostiek komen maken.

Krantenronde

Er gaat ’s morgens niets boven een heerlijk ontbijtje met de dagelijkste krant erbij. Zo heb je de dag ontspannen ingezet en ben je ook onmiddellijk mee met de laatste actualiteit. Wil jij ook zo een heerlijke, rustige en ontspannen ochtend tijdens de week voor je aan je werk begint? Dan kan Dagbladhandel Harmony hiervoor zorgen. In plaats van dat jij ‘s morgens een stuk vroeger uit je bed moet kruipen om je krant of dagblad te gaan halen in de winkel, kan je je favoriete ochtendlectuur naar jouw laten komen. Dankzij de krantenronde, levert krantenwinkel Harmony de krant van jouw abonnement tot bij je in de brievenbus. Zo kan jij in alle rust genieten van je eerste kop koffie van de dag.

Droogkuis

Heb je een waardevolle jas, een jurk uit een heel fragiele stof of wil je gewoon zeker zijn dat die ene hardnekkige vlek goed en volledig word verwijderd uit je favoriete kledingstuk? Ook dan kan je bij dagbladhandel Harmony terecht. Als moderne krantenwinkel, biedt deze zaak namelijk ook extra diensten zoals droogkuis aan. Hiervoor werken ze samen met een gespecialiseerd bedrijf dat al jaren ervaring heeft in het professioneel verwijderen van allerhande hardnekkige vlekken uit verschillende kleding.

Contact

Wil je een krant kopen om te lezen? Zoek je een dagblad? Meedoen met de Lotto of een kraslotje kopen om je kans te wagen? Of heb je kleding die naar de droogkuis moeten? Dan kan je steeds terecht bij krantenwinkel Harmony. Voor vragen kan je steeds telefonisch contact opnemen of eens binnen wandelen in de winkel tijdens de openingsuren.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  07:00 - 18:00
  • Monday
   07:00 - 18:00
  • Tuesday
   07:00 - 18:00
  • Wednesday
   07:00 - 18:00
  • Thursday
   07:00 - 18:00
  • Friday
   07:00 - 18:00
  • Saturday
   07:00 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart