CQE Cupcake Factory

CQE Cupcake Factory

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Bij CQE Cupcake Fectory in Geel hebben ze een grote liefde voor cupcakes. Hier maken ze van elke cupcake een heerlijk kunstwerkje gemaakt van echte roomboter en dagverse producten. Deze ingrediënten zijn steeds van de beste kwaliteit. Zo zijn de toppings steeds gemaakt zonder kleur- en smaakstoffen.

Bij CQE Cupcake Factory in Geel vind je cupcakes in alle maten, soorten, kleuren, geuren en smaken. Voor elke gelegenheid vind je er bijpassende cupcakes. Want zeg nu zelf. Bij welke gelegenheid horen geen cupcakes? Mocht CQE Cupcake Factory niet de smaken of versieringen hebben die jij wenst? Geen probleem. Bij CQE Cupcake Factory maken ze graag cupcakes op maat van jouw wensen.

Een bestelling plaatsen of bespreken welke opties er zijn, kan je best rechtstreeks doen met CQE Cupcake Factory. Neem hiervoor telefonisch contact op, stuur een berichtje op WhatsApp of chat met het team van CQE Cupcake Factory via de Facebookpagina.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?