Club Cher

Club Cher

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Club Chér is een leuke bar en HET holebi café van de Kempen. Dat wil zeggen dat je in dit café in Mol kan zijn wie je echt bent. Hier wordt niet geoordeeld. Of je nu homo, lesbissch, hetero, biseksueel, transseksueel… bent. Club Cher is de thuisbasis voor alle gay mannen, lesbiennes, biseksuele mannen en vrouwen of alle andere Queer mensen uit de Kempen. Hier kom je om een heerlijk frisse pint, een coupje champagne, een heerlijk wijntje of iets anders te drinken in een geweldige sfeer.

Evenementen

Om jouw een zo leuk mogelijke tijd te bezorgen, organiseert Club Cher in Mol regelmatig evenementen. Dit kunnen avondjes zijn zoals het uitzenden van het Eurivisie Songfestival uitzenden op groot scherm. En als het Eurosong niet helemaal je ding is, dan worden ook wel eens bingo’s of drag queen optredens georganiseerd. Voor een volledig overzicht van de geplande evenementen, ga zeker eens langs in het café en vraag ernaar aan de medewerkers. Ze zullen je met alle plezier de agenda uitleggen.

Contact

Je vindt café Club Cher in het centrum van Mol in de Sint-Pietersstraat. Je kan de gay bar zeker niet missen waner recht tegenover het café ligt het Heilig Hartziekenhuis van Mol. Een groter herkenningspunt zal je vast nergens anders vinden.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  20:00 - 03:00
  • Monday
   09:00 - 17:00
  • Tuesday
   09:00 - 03:00
  • Wednesday
   20:00 - 03:00
  • Thursday
   20:00 - 03:00
  • Friday
   20:00 - 03:00
  • Saturday
   20:00 - 03:00
  • Sunday
   20:00 - 03:00

  Categorieën

  Locatie

  Mol
  Mol

  Kaart