Café Kleine Tunnel

Café Kleine Tunnel

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Café Kleine Tunnel is een klein en gezellige café met een leuk interieur. Hier komen mensen van alle categorieën samen voor een heerlijk frisse en schuimende pint. Dit café is dan ook nog een echte bruine kroeg en een plek waar mensen echt samen komen. In de Kleine Tunnel ben je zeker van een leuke avond met vriendelijke mensen die met alle plezier een babbeltje met je slaan.

Terras Sint-Jansvliet

Het adres van Café Kleine Tunnel staat dan misschien wel in de hoogstraat in Antwerpen, de bar is gelegen op de hoek van de hoogstraat en de Sint-Jansvliet. Met een deur die handig uitgeeft op de Sint-Jansvliet heeft dit café dan ook alles om iedereen te bekoren. In de zomer wordt er een groot terras uitgezet op de Sint-Jansvliet. Zo kan je hier genieten van een heerlijk drankje in de heerlijke zon.

Gelegen bij de voetgangerstunnel

Mocht je nog niet in Antwerpen geweest zijn, café Kleine Tunnel ligt vlakbij de voetgangerstunnel onder de Schelde. Eén van DE plekken die je in Antwerpen zeker eens moet bezocht hebben. Wanneer je naar Antwerpen gaat, kan je makkelijk je wagen parkeren op linkeroever. Daarna kan je door de historische voetgangerstunnel onder de Schelde door wandelen. Wanneer je terug naar boven komt, sta je praktisch op de Sint-Jansvliet. Eén van de gezelligste pleintjes in de stad Antwerpen en dus de perfecte plek om je te begroeten in de provinciehoofdstad. Aan de Sint-Jansvliet vind je een aantal leuke eetgelegenheden en dus ook café Kleine Tunnel. Zo kan je hier eerst iets eten voor je aan je ontdekkingstocht door Antwerpen begint of kan je hier nog afsluiten in op het terras van de Kleine Tunnel of binnen in het café zelf voor je terug naar je auto gaat door de Sint-Annatunnel.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  10:00 - 22:00
  • Monday
   11:00 - 00:00
  • Tuesday
   10:00 - 22:00
  • Wednesday
   10:00 - 22:00
  • Thursday
   10:00 - 22:00
  • Friday
   10:00 - 22:00
  • Saturday
   10:00 - 22:00
  • Sunday
   10:00 - 22:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart