Brouwerij Leysen

Brouwerij Leysen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Gelegen in de groene rand van Herentals vind je een kleine, ambachtelijk en lokale brouwerij genaamd brouwerij Leysen. Het verhaal van Brouwerij Leysen is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby en heel veen passie voor lekkere bieren. Over de jaren is de brouwerij gestaag gegroeid dankzij het succes van zijn eigen streekbieren. Deze bieren kan je ontdekken in verschillende winkels en op het terras van de brouwerij.

Baskwadder

De bieren van Brouwerij Leysen vallen allemaal onder merknaam Baskwadder. Baskwadder is een monster dat volgens de legendes ‘s nachts in en rond het Peerdsbos in Herentals ronddwaalt en zelfs prikkeldraad zou eten. Geïnspireerd door dit verhaal, heeft Brouwerij Leysen zijn bieren naar dit monster vernoemd.

Baskwadder Blond, Dubbel en Trippel

Brouwerij Leysen heeft 3 vaste bieren in het gamma. Dit zijn de Baskwadder Blond, Baskwadder Dubbel en Baskwadder Trippel. Allemaal heerlijke bieren met een eigen smaak en karakter. Allemaal typische streekbieren uit de Antwerpse Kempen. Allemaal typische Belgische bieren. Je kan nu de smaak van Baskwadder al ontdekken in een drankenhandel in jouw buurt. Zelfs in Nederland is de Baskwadder te vinden.

Bier op maat

Heb je binnenkort een speciaal feest zoals een huwelijk? Of ene jubileum? Of ga je met je vereniging iets organiseren en zoek je nog naar promo materiaal? Maandelijks worden bij Brouwerij Leysen bieren gebrouwen op maat voor verenigingen of als uitnodiging of promo voor een feest. Ook jij kan hier een bier laten brouwen op maat. Speciaal voor welke gelegenheid dan ook. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Wil je eens proeven van het bier van Brouwerij Leysen? Je vindt Baskwadder in café’s, tavernes en drankenhandel over gans Vlaanderen en in Maastricht, Waalwijk en ‘s Hertogenbosch. Daarnaast kan je ook altijd bij de microbrouwerij zelf terecht. Op de eerste donderdag van de maand kan je bij Brouwerij Leysen langs gaan voor een rondleiding en degustatie. Neem voor een degustatie of rondleiding in de brouwerij telefonisch contact op.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   Day Off
  • Thursday
   Day Off
  • Friday
   Day Off
  • Saturday
   Day Off
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart