Boomkwekerij Houtmeyers

Boomkwekerij Houtmeyers

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Boomkwekerij en plantencentrum Houtmeyers. Uw leverancier van bomen en panten.

Boomkwekerij Houtmeyers is een boomkwekerij en tuincentrum aan de rand van Eindhout (Laakdal), vlak bij afrit 24 (Geel-Oost) van de E313. Bij Boomkwekerij Houtmeyers kan je tercht voor zowel zelfgekweekte bomen als verschillende planten.

Boomkwekerij

Bij boomkwekerij Houtmeyers kweken ze hun eigen bomen. Er wordt steeds gekozen voor een grote variëteit aan bomen en planten en bloemen waaronder sierteelt, fruitbomen en bolbomen. Voor het kweken doet Boomkwekerij Houtmeyers beroep op milieuvriendelijke manieren van kweken. Zo heeft het plantencentrum rond al hun percelen gewassen staan die vogels en insecten aantrekken. Percelen die braak liggen worden steevast ingepland met bloemenmengels net als open gangen tussen de bomenrijen. Op die manier voorziet Boomkwekerij Houtmeyers voedsel voor nuttige organismen zoals insecten, vogels en wormen.

Plantencentrum

Plantencentrum Houtmeyers is zo ingericht dat je jezelf makkelijk kan bedienen. De zaak van 10 voetalvelden groot biedt een heel ruim gamma aan planten en bomen voor zowel particulieren als zelfstandigen. Alles is opgedeeld in logische groepen. Op die manier kan je tussen de grote hoeveelheid en het ruime gamma toch steeds terug vinden wat je zoekt. Hoewel het plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, helpen Wim en Marleen je uiteraard ook heel graag verder mocht je vragen of problemen hebben.

Door de ligging, is het plantencentrum van Boomkwekerij Houtmeyers enorm makkelijk te bereiken. Kom je via snelweg E313, dan neem je afrit 24 (Geel-Oost) en rij je richting Laakdal. Na een paar honderd meter, zal je aan je linkerkant een tentconstructie en een aantal serres zien. Dit is boomkwekerij Houtmeyers. Kom je van de kant van Laakdal? Ook dan kan je het plantencentrum zeker niet missen. Je zal het plantencentrum al in de verte zien opdoemen tussen alle velden. Wanneer je vlakbij bent, zal je de plantenkwekerij zeker ook kunnen herkennen aan de duidelijke reclame die aan de straatkant is aangebracht.

Openingsuren:

Boomkwekerij Houtmeyers in Laakdal is open van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 18u. In December is de boomkwekerij open tot 17u.
Op zaterdag is het plantencentrum open van 8u tot 17u.

Van 1 maart tot 30 april en van 1 oktober tot 1 december is het plantencentrum van Boomkwekerij Houtmeyers ook open op zondag van 9u tot 14u

Boomkwekerijk Houtmeyers is gesloten tijdens Pasen, Pinksteren, O.H.Hemelvaart, Halfoogst en Allerheiligen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  08:00 - 18:00
  • Monday
   08:00 - 18:00
  • Tuesday
   08:00 - 18:00
  • Wednesday
   08:00 - 18:00
  • Thursday
   08:00 - 18:00
  • Friday
   08:00 - 18:00
  • Saturday
   08:00 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart