Bolcar

Bolcar

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Bolcar in Mol is een kleine, onafhankelijke garage die gespecialiseerd in in Mercedes auto’s. Sinds 2005 staan wij voor je klaar voor alle klein en grote problemen met jouw auto. Wij bieden volgende diensten aan:

Onderhoud

Wij doen zowel het grote als het kleine onderhoud aan uw wagen.

Bandenwissel

Bij ons kan je terecht voor het wisselen van jouw zomer- en winterbanden.

Takeldienst

Bij ons kan je steeds rekenen op onze eigen takeldienst wanneer je wagen onderweg in panne valt. Daarnaast hebben wij ook vervangwagens ter beschikking om u snel terug op weg te helpen terwijl wij uw wagen herstellen.

Aankoop en verkoopservice

Wij hebben een aan- en verkoopservice waardoor wij steeds een aantrekkelijk aanbod aan tweedehandswagens kunnen aanbieden. Op zoek naar een nieuwe auto? Bij ons kan je mooie koopjes doen. Al de auto’s die wij verkopen hebben een gegarandeerde kilometerstand en worden nagekeken voor verkoop door onze specialist. Kortom kies je bij Bolcar voor betaalbare zekerheid. Je vindt ons aanbod op Autosout24.

Bolcar biedt je steeds een persoonlijke service. Je wordt hier steeds persoonlijk verder geholpen door zaakvoerder Kris die heel wat ervaring, kennis en expertise heeft. Hierdoor kan Bolcar steeds een snelle en degelijke service aanbieden.

Je vindt ons in de Vaarstraat, een doodlopende straat in een rustig industriegebied aan de rand van Mol. Je herkent ons door een groot naambord aan de zijkant van ons gebouw. Hierdoor zie je ons al vanop de brug van de Donk, de baan tussen Dessel en Mol. Ook hebben we steeds een aantal auto’s vooraan aan het gebouw staan.

Wij zijn op zaterdag open op afspraak.
Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+1

  • Monday
   08:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Tuesday
   08:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   08:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Thursday
   08:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Friday
   08:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   Day Off
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Mol
  Mol

  Kaart