Blok Security

Blok Security

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Blok Security in Herentals is jouw slotenmaker en beveiligingsexpert. In de winkel op de Herenthouteseweg in Herentals kan je terecht voor het bijmaken van een sleutel of een nieuw slot. Zowel hangsloten als cilindersloten worden hier verkocht. Daarnaast kan je hier ook een kluis, slotkast of slot voor je auto, moto of ander voertuig kopen. Blok Security Herentals houdt steeds zijn slotenmaker up-to-date met de laatste nieuwe trends ens technologie. Zo bieden ze steeds de meest moderne beveiligingstools aan zoals smartlocks.

Diensten

Bij Blok Security vind je ook speciale veiligheidssloten. Deze bieden extra beveiliging ten opzichte van een klassiek slot. Bij aankoop van een veiligheidsslote bij Blok Security in Herentals, mag je steeds rekenen op gespecialiseerde plaatsing door de eigen slotenmakers van Blok Security zelf.

Voor een volleidg overzicht van de producten die je bij Blok Security kan kopen, van sloten en sleutels tot elektronische sloten, ga je best eens langs in de winkel of neem je telefonisch contact op met de securityexperten van Blok Security.

Beveiliging voor bedrijven

Naast een uitgebreid aanbod voor particulieren, biedt Blok Security ook een gespecialiseerd productgamma aan voor professionelen, bedrijven en KMO’s. In dit aanbod voor commerciële bedrijven vind je archiefkasten, brandkasten, sluitplannen en meer. Voor bedrijven biedt Blok Security ook graag extra diensten zoals plaatsing, herstel en onderhoud van bestaande beveiliging en meer aan.

In het gamma aan beveiligingsproducten voor bedrijven, vind je een varia aan eigen, in huis ontwikkelde tools zoals sluitingsplannen. Daarnaast biedt Blok Security dankzij de samenwerking met vershcillende partners ook extra tools aan zoals camerabewaking en schuif en draaipoorten.

Voor een volledig overzicht van de producten en diensten die Blok Security jouw en je bedrijf kan bieden, ga zeker eens langs in de winkel of contacteer de veiligheidsexperten van Blok Security telefonisch.

De winkel

Je vindt de winkel van Blok security terug op de Herenthoutseweg in Herentals. De winkel is niet ver van de snelweg gelegen waardoor hij makkelijk te bereiken is voor goed beveiligingsadvies van de beveiligingsexperten. Daarnaast is de winkel ook vlakbij Herentals en Herenthout om snel een sleutel te laten bijmaken of een nieuw slot te kopen. De winkel is alle werkdagen open. Ook op zaterdag kan je hier langs na afspraak. Bel nu voor een afspraak bij Blok Security.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  08:00 - 12:00
  • Monday
   08:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Tuesday
   08:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   08:00 - 12:00
  • Thursday
   08:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Friday
   08:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   Day Off
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart