Bloemen Amaryllis

Bloemen Amaryllis

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Voor bloemen en planten samen met goed advies, moet je bij Bloemen Amaryllis in Lille zijn. Deze bloemenwinkel is al jarenlang een vaste waarde en een referentie op vlak van bloemen en planten in de regio rond Lille. Sinds 2017 is de winkel in handen van Seppe De Bie die van de plantenwinkel een ware inspiratieplaats heeft gemaakt voor je tuin en binnehuisdecoratie.

Bloemen, planten, tuincentrum

Bloemen Amaryllis is als bloemenwinkel jouw bron van bloemen en planten. Je vindt er kamerplanten, boeketten en bloemen voor je huwelijk of voor een afscheid. Verder kan je er ook droogbloemen bekomen. Deze gedroogde bloemen kan je in een boeket op tafel zetten en blijven langer mooi dan snijbloemen. Ook voor bloemencreaties kan je bij Amaryllis terecht.

Bij alle bloemen die je bij Bloemen Amaryllis koopt, kan je ook steeds professionele uitleg geven. Dankzij de persoonlijke aanpak en het uitstekende advies van uitbater Seppe De Bie kan je zo steeds de juiste potgrond en grondstoffen meenemen uit eender welk tuincentrum.

Glas en decoratie

Buiten bloemen en planten, biedt Bloemen Amaryllis ook altijd een mooi aanbod aan prachtige glazen vazen en decoraties aan. Deze decoraties en vazen maken dat je hier een totaal concept kan bekomen om je interieur verder aan te kleden en te decoreren.

Inspiratie

Ben je getriggerd? Gewoon op zoek naar wat bloemen om je interieur op te vrolijken? Of heb je nog wat meer inspiratie nodig? Dan moet je zeker de bloemenwinkel van Bloemen Amaryllis eens binnen wandelen. Naast een bloemenwinkel kan dit namelijk ook gewoon een heel goede bron van inspiratie zijn. En uitbater Seppe De Bie helpt je graag verder met al je vragen en twijfels.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   09:00 - 12:30 13:30 - 18:30
  • Thursday
   09:00 - 12:30 13:30 - 18:30
  • Friday
   09:00 - 12:30 13:30 - 18:30
  • Saturday
   09:00 - 17:30
  • Sunday
   09:00 - 14:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart