Blik in’t Groen

Blik in’t Groen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Bij Blik in’t Groen in Herenthout vind je een bloemenwinkel en familiezaak. Dit zorgt ervoor dat de aangeboden bloemen en planten steeds van de hoogste kwaliteit zijn. Ben je opzoek naar een boeket snijbloemen of een plantje? Wil je je moeder verrassen voor moederdag? Of heb je gewoon nood aan iets om je woning op te fleuren? Bij Blik in’t Groen vind je het zeker.

Totaalconcepten interieur

Naast bloemen en planten biedt Blik in’t Groen ook heel wat decoratieve materialen aan. Zo kan je ook voor een totaalconcept voor je ganse interieur bij Blik in’t Groen terecht. Laat je inspireren binnen een kleurrijk en gezellig kader en wandel door onze showroom aan decoratie materiaal.

Verhuis

Sinds kort is Blik in’t Groen verhuis. Van de vertrouwde locatie aan de Herenthoutseweg in Herentals is heel de bloemenwinkel met hebben en houden 1,5 km verhuisd. Je vindt Blik in’t Groen nu terug aan de Herentalsesteenweg 100 in Herenthout. Hier, op deze nieuwe locatie, kan het teeam van de winkel je nog gezelliger ontvangen voor meer inspiratie en leukere plantjes. Bezoek snel de nieuwe winkel!

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?