Bakkerij Hermans

Bakkerij Hermans

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Bakkerij Hermans in Herentals is een ambachtelijke bakkerij met meer dan 40 jaar ervaring. Hier vind je d beste broden, pistolets en sandwiches in de regio. Ook taarten, koffiekoeken en andere pattiserie mag niet aan het assortiment ontbreken. Zeker in het voorjaar is het eens de moeite om hier te passeren. Worstenbroden en appelbollen zijn namelijk een specialiteit bij Bakkerij Hermans.

Naast het aanbod aan brood en banket, vind je ook een mooi aanbod aan charcuterie bij Bakkerij Hermans. Dit wil zeggen dat je bij je brood onmiddellijk een pakje saucise, hespenworst, kippenwit of zelfs kaas kan aankopen, maar bakker Raymond Hermans biedt ook huisbereide salades aan zoals vleessla of eiersla.

Bakkerij Hermans is gelegen in de Sint-Jobsstraat in Herentals. Dit is makkelijk bereikbaar omdat het vlakbij de ring ligt, maar ook vlakbij het centrum van Herentals. Op een paar minuten raak je vanuit de Sint-Jobsstraat overal binnen en buiten de ring. Waar je je dus ook bevind in Herentals, op een paar minuten ben je bij Bakkerij Hermans. De ligging vlakbij de ring is ook ideaal als je van de gemeentes in de buurt komt. Ga dus zeker eens langs tijdens de openingsuren

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   08:00 - 18:30
  • Thursday
   08:00 - 18:30
  • Friday
   08:00 - 18:30
  • Saturday
   07:30 - 17:00
  • Sunday
   07:15 - 15:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart