AD Garage Philip

AD Garage Philip

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

AD Garage Philip is een moderne garage met 30 jaar ervaring in het herstellen van verschillende automerken. Daarnaast maakt Garage Philip deel uit van een internationaal netwerk van garages in een toonaangevende formule. Hierdoor kunnen we kwalitatieve service aanbieden op dealerniveau.

Bent u op zoek naar een garage voor de herstelling van uw wagen? Dankzij constante bijscholing, biedt multimerkengarage Garage Philip herstelservices voor alle merken van wagens. Ook voor onderhoud, technische controle of controle voor keuring kan je hier terecht.

Waarom Garage Philip

Bij Garage Philip kom je terecht in een professionele en klantvriendelijke omgeving. Voor elke prijs word er een transparante prijsopgave gemaakt zodat je steeds heel goed vooraf weet wat de kosten zullen zijn. Bij reparaties word steeds met originele onderdelen gewerkt waardoor je altijd zeker bent van een kwalitatieve reparatie. Dit betekent bij Garage Philip trouwens niet dat prijzen duuder worden. Hier worden prijzen altijd betaalbaar gehouden.

Je kiest voor Garage Philip voor een persoonlijke service en kwalitatieve herstellingen aan je wagen voor betaalbare prijzen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  08:00 - 18:00
  • Monday
   08:00 - 18:00
  • Tuesday
   08:00 - 18:00
  • Wednesday
   08:00 - 18:00
  • Thursday
   08:00 - 18:00
  • Friday
   08:00 - 18:00
  • Saturday
   Day Off
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Kaart