WASD_Logo

WASD – Gaming Café

0468 05 68 85
Graatakker 99,
2300 Turnhout

Website

Beschrijving

WASD – Gaming Café in Turnhout brengt het nieuwe concept van game café nu naar de Antwerpse Kempen. Gaming is het nieuwe cool. Een computergame kan veel socialer zijn als je denkt en een bordspel is totaal niet stoffig. Niet overtuigd? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het WASD gaming café in het UGC bioscoop complex van turnhout. Hier kan je spelletjes spelen met je makkers en maten. Je kan er nieuwe gamingcompanen leren kennen of gewoon een drankje drinken en wat socializen toekomstige bordspel-tegenstanders.

In het gamma van WASD in Turnhout vind je bekende en minder bekende namen terug. In de PC-games zijn dit onder meer Among Us, Apex, Dota 2 en Counerstrike. Op consoles zijn er namen beschikbaar zoals Fifa 21, Crash Team Racing en Fortnite. Bij de boardgames vind je namen als Risk, Jenga, Jungle Speed, Regenwormen, De Kolonisten van Catan, Carcassonne en Cards Agains Humanity.

Je vindt WASD- Gaming Café in Turnhout terug in het UGC bioscoop complex in het centrum van Turnhout. Met parking onder en achter het gebouw, de UGC bioscoop in het gebouw en handelszaken zoals een frituur in de omgeving, vind je hier alles vlakbij om uren speelplezier te hebben.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
12:00 - 23:00
do
16:00 - 23:00
vr
16:00 - 01:00
za
12:00 - 01:00
zo
12:00 - 23:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Turnhout om te bezoeken

Misses_Needle_Sfeerbeeld
Misses_Needle_Logo
Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses...
Winkelbalie van A.S.T. Slotkapot met rechts een rek met sleutels.
Logo van A.S.T. Slotkapot
A.S.T. Slotkapot is een gepassioneerde slotenmaker in Turnhout die je helpt met de beveiliging vvan je woning. Heb je nood...
Apotheek_De_Parkwijk_Interieur
Apotheek_De_Parkwijk_Logo
Apotheek De Parkwijk in Turnhout wil bijdragen aan een goede levenskwaliteit en gezondheid. De apotheek bereikt dit via een persoonlijke...

Gerelateerde handelaars

Cafe_Kleine_Tunnel_Interieur
placeholder_logo
Café Kleine Tunnel is een klein en gezellige café met een leuk interieur. Hier komen mensen van alle categorieën samen...
Het terras van Koffie & Moor in Lille dat gelegen is in de rustige en afgesloten tuin van het koffiehuis.
Logo van Koffie en moor bestaande uit de tekst 'Koffie & moor' in een sierlijk lettertype met erboven de tekst 'Coffee and so much more' en eronder 'Ontbijt - Koffiehuis - Lunch'.
Welkom bij Koffie & Moor in Lille. Joren en Josien ontvangen je graag met een glimlach. Koffie en Moor is...
Binnenkant van frituur Marist in Herentals. Het zicht is gericht op de vleestoog van de frituur, welke gevuld is met verschillende frituursnacks, en daarachter de friteuses van de frituur. In de muur achter de friteuses is met tegels de naam 'Marist' in de tegelmuur verwerkt.
Frituur_Marist_Logo
Frituur Marist is een moderne frituur in het centrum van de stad Herentals waar je lekkere frietjes kan bestellen en...