Wapenhandel_Peeters_Frans_Interieur
placeholder_logo

Wapenhandel Peeters Frans

014 26 17 83
Duipt 9,
2200 Noorderwijk

Website

Beschrijving

Wapenhandel Peeters Frans in Noorderwijk, deelgemeente van Herentals, is jouw referentie op vlak van jachtuitrusting. In deze wapenwinkel kan je terecht voor jachtgeweren, tweedehands wapens, luchtkarabijnen, munitie en veel meer. De expert van Wapenhandel Frans Peeters, Yannick, adviseert je bij elke verkoop om ervoor te zorgen dat jij het juiste materiaal aankoopt. Heb je nog geen ervaring of ben je niet helemaal zeker van je stuk? Omdat een wapen gevaarlijk kan zijn in de foute handen, voorziet Yannick begeleiding en opleiding van beginnende schutters. Ook jij kan beroep doen op de expertise die Wapenhandel Peeters Frans te bieden heeft en je laten begeleiden in het leren of verbeteren van je schietkunsten.

Je vindt Wapenhandel Peeters Frans op Duipt in Herentals. Dit is in de groene natuur tussen Morkhoven, Noorderwijk en Herenthout. Hier is ruimte genoeg om alles over wapens te leren en eens met een geweer te schieten. Ideaal ligt Wapenhandel Frans Peeters daarvoor naast de schietterreinen van schietvereniging TIR Der Kempen. Dit is niet alleen een ideale omgeving om eens een wapen af te vuren, het is ook de uitgelezen plaats om met een geweer te leren omgaan.

TIR Der Kempen

Wil je jezelf eens uitleven op een schietterrein? Zin om kennis te maken met het sportschieten? Dan is TIR Der Kempen de ideale vereniging voor jou Hier kan je komen om op een veilige manier eens een wapen te vuren op een doel. Daarnaast kan je bij TIR Der Kempen ook alle geheimen van de jacht leren. Met 3 olympische Trap standen, een dubbele trap, een jachtparcours en een compak heeft TIR Der Kempen alles in huis wat een liefhebber van sportschieten maar kan wensen. Daarnaast ligt TIR Der Kempen net naast Wapenhandel Frans Peeters wat maakt dat de club altijd alles bij de hand heeft. Zin in een initiatie kleiduifschieten? Neem dan zeker eens contact op met Yannick van Wapenhandel Peeters Frans. Hij zal je zeker kunnen verder helpen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

12:00 - 18:00
di
Gesloten
wo
10:00 - 18:00
do
Gesloten
vr
10:00 - 18:00
za
10:00 - 18:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Noorderwijk om te bezoeken

Het logo van SJ Design in Herentals. Een lijntekening van een bloem.
Wanneer je op zoek bent naar kleur in je leven, moet je zeker bij SJ Design aankloppen! SJ Design is...
placeholder_logo
Frituur Maggy is gelegen in het hartje van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals, op slechts een boogscheut verwijderd van de kerk....
Bart_Daems_Ondernemerscoach_Logo
Instant succes met je bedrijf! Bart Daems is een ondernemerscoach uit Noorderwijk (Herentals) die starters, zelfstandige en ervaren ondernemers helpt...

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan