Sfeerbeeld uit Tuincentrum Rijmenants. Een oude tractor staat in de serres van het tuincentrum tussen allemaal bloemen en planten.
Logo van Tuincentrum Rijmenants. Een bloem naast de naam van het tuincentrum

Tuincentrum Rijmenants Massenhoven

Spring eens binnen voor je buiten
03 484 44 84
Liersebaan 121,
2240 Massenhoven

Website

Beschrijving

Bij Tuincentrum Rijmenants in Massenhoven (Zandhoven) vind je een familiebedrijf met een passie voor huis en tuin. Hier vind je dan ook een enorm groot gamma aan bloemen, planten, decoratie en nog veel meer. En dit allemaal op slechts een paar meter van de op- en afrit van de E34 snelweg. Ideaal gelegen dus om snel te bereiken en je aankopen te doen.

Bezoek het tuincentrum met streetview

Wil je graag een volledig beeld van Tuincentrum Rijmenants? Loop van nu als eens virtueel rond dankzij deze virtual tour.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Tuincentrum Rijmenants Massenhoven. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Bloemen en planten

Als tuincentrum heeft Rijmenants een groot aanbod aan bloemen en planten. Je vind hier bloemen voor in je woning te zetten, voor buiten te planten… Zelfs bruidsboeketten, grafstukken en andere boeketten kan je verkrijgen bij bloemen en planten Rijmenants. Het aanbod kan je bekijken in de serres van het tuincentrum. Of je kan terecht in de “bloemenwinkel in het tuincentrum” voor je boeket.

Bloemenabonnement

Wil je graag steeds verse bloemen in huis of in je kantoor? Dan kan je bij Rijmenants in Massenhoven een bloemenabonnement aangaan. Met een bloemenabonnement zorgt Rijmenants ervoor dat je op regelmatige basis kan genieten van een nieuw boeket bloemen. Deze boeketten zijn steeds seizoensgebonden, om in de sfeer en ecologisch te blijven, en zullen ook afgestemd zijn op jouw specifieke wensen. Ben je allergisch aan een bepaald type bloemen? Dan zorgt Rijmenants ervoor dat deze niet in de boeketten terecht komen. Heb je graag een bepaald kleurenpalet? Ook daar zorgen de medewerkers van Rijmenants met veel plezier voor. Geef gewoon je verwachtingen en wensen door en Rijmenants zorgt voor al de rest.

Woningdecoratie

In het tuincentrum van Rijmenants in Massenhoven vind je ook heel wat woningdecoratie. Niet enkel in de vorm van planten, maar ook beeldjes, kandelaars en nog veel meer. Wist je dat je zelfs een nieuw servies, kleine meubelen, speelgoed, zepen en badlinnen kan bekomen bij Rijmenants? Deze handelaars is dus duidelijk veel meer dan enkel een bloemenwinkel. Het is als het ware een comfortwinkel waar je terecht komt voor meer sfeer en gezelligheid te brengen in je woning.

Contact

Voor een volledig overzicht van het productgamma van Tuincentrum Rijmenants, moet je echt eens langs gaan in de winkel. Je kan dan zelf alle producten bekijken EN de kwaliteit voelen in de showroom en de serres van het tuincentrum. Je vindt tuincentrum Rijmenants in Massenhoven, deelgemeente van Zandhoven, langs de Liersebaan op maar een paar meten van het op-en afrittencomplex van de E34 snelweg. Mocht je vooraf nog vragen hebben, kan je altijd telefonisch contact opnemen. De medewerkers van Tuincentrum Rijmenants helpen je met veel plezier verder.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 18:00
di
09:00 - 18:00
wo
09:00 - 18:00
do
09:00 - 18:00
vr
09:00 - 18:00
za
09:00 - 18:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Massenhoven om te bezoeken

Frituur_t_Pleintje_Logo
Frituur ‘t Pleintje in Pulderbos (Zandhoven) is een klassieke frietbarak in een modern kleedje. In dit gezellig frietkot kan je...
T_Ritske_Logo
Scheur in je broek? Dan is ‘T Ritske de plek waar je moet zijn. ‘t Ritske is een naaiwinkel in...
Oorts_Lenaerts_Logo
Een tuincentrum, doe-het-zelfzaak en nog veel meer. Dat is de beste beschrijving die je voor Oorts-Lenaerts in Pulderbos (Zandhoven) kan...

Gerelateerde handelaars

Sels_Evergreen_Logo
Sinds 2004 bied Sels Evergreen u aan aangename winkelsfeer, vriendelijk personeel en een ruime parking. In ons tuincentrum vindt u...
placeholder_logo
Bloemen Berghmans is een kleine, gezellige, onafhankelijke, lokale bloemenhandelaar in Balen. Bij onze kom je binnen in een wereld van...
placeholder_logo
Op zoek naar een leuke plant? Bloemen Patricia is de place to be! Of je nu op zoek bent naar...