Tuincentrum_Proost_Van_Gorp_Interieur
Het logo van Tuincentrum Proost - Van Gorp

Tuincentrum Proost - Van Gorp

014 41 51 87
Kleine Reesdijk 79,
2300 Turnhout

Website

Beschrijving

Tuincentrum Proost – Van Gorp is een familiaal tuincentrum dat gelegen is in de groene rand van de Kempense stad Turnhout. Hier staan klanten en klantvriendelijkheid centraal.

Bloemen en planten

Bij tuincentrum Proost – Van Gorp vind je een uitgebreid aanbod aan bloemen en planten die lokaal gekweekt zijn. De planten worden in het tuincentrum zelf grootgebracht tot net voor ze bloeien. Dat is het ideale moment voor jou om ze dan te kopen en in je tuin te planten om ze dan te zien bloeien. Uiteraard kan je ook bloeiende planten kopen bij tuincentrum Proost – Van Gorp voor een instant resultaat.

Andere tuinmaterialen

Naast bloemen, planten, struiken en bomen, kan je bij tuincentrum Proost – Van Gorp ook terecht voor alle andere benodigdheden voor een prachtige tuin. Zo vind je er ook potgrond, bloempotten, tuingereedschap en leuke versieringen voor in je tuin.

Voordelige prijzen

Tuincentrum Proost – Van Gorp slaagt er steeds in om zijn prijzen voordelig te houden. Verschillende klanten hebben aangegeven dat de prijzen van tuincentrum Proost – Van Gorp voordeliger zijn dan in soortgelijke tuincentra in de buurt. Daardoor kan jij hier budgetvriendelijk al je aankopen doen.

Contact

Laat je verrassen door een wereld van bloemen, planten en klantvriendelijkheid. Laat je verleiden door de glimlach van de medewerkers van tuincentrum Proost – Van Gorp terwijl je op zoek gaat naar alles voor jouw droomtuin. Bezoek het tuincentrum vandaag of neem telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 18:00
di
09:00 - 18:00
wo
09:00 - 18:00
do
09:00 - 18:00
vr
09:00 - 18:00
za
09:00 - 18:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Turnhout om te bezoeken

Misses_Needle_Interieur
Misses_Needle_Logo
Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses...
Frituur_De_Ring_Turnhout_Exterieur
placeholder_logo
Frituur De Ring in Turnhout is een kleine, gezellige frituur aan de Steenweg op Gierle, vlak bij de ring van...
WASD_Interieur
WASD_Logo
WASD – Gaming Café in Turnhout brengt het nieuwe concept van game café nu naar de Antwerpse Kempen. Gaming is...

Gerelateerde handelaars

Boomkwekerij_Houtmeyers_Exterieur
Boomkwekerij_Houtmeyers_Logo
Boomkwekerij en plantencentrum Houtmeyers. Uw leverancier van bomen en panten. Boomkwekerij Houtmeyers is een boomkwekerij en tuincentrum aan de rand...
Manouh_Exterieur
Manouh_Logo
Manouh Art Floers is een kleine gezellige bloemenwinkel in Vosselaar. Bij ons vind je steeds de leukste boeketten en eigentijdse...
Bloemen_Blooms_Sfeerbeeld
Bloemen_Blooms_Logo
Bloemenwinkel Blooms in Vorselaar is een kleine gezellige bloemenwinkel. Ben je op zoek naar een leuke bloemetje op cadeau te...