Een deel van de serres van tuincentrum Mampay en zoon met een ruim assortiment aan bloemen, planten en zelfs kleine boompjes.
Het logo van tuincentrum Mampay en Zoon.

Tuincentrum Mampay

03 485 53 36
Herentalsebaan 59,
2240 Zandhoven

Website

Beschrijving

Tuincentrum en boomkwekerij L. Mampay en Zonen in Zandhoven is 70.000m² aan bloemen, planten en bomen. Zo heb je hier steeds een ruime keuzen uit verschillende plantensoorten. Met volledig gedocumenteerde serres en een eigen boomkwekerij, vindt je bij Tuincentrum Mampay steeds snel en makkelijk wat je zoekt. En mocht je toch hulp nodig hebben, dan staat het team van Tuincentrum Mampay je graag bij met je zoektocht naar de planten voor in jouw tuin.

Tuinontwerp

Een tuin ontwerpen vraagt veel kennis over verschillende bloemen en planten. Je kan niet zomaar elke plant bij een andere zetten. Je moet zorgen dat de planten naast elkaar kunnen groeien. Ook de ligging van je tuin en de richting is belangrijk. Is je tuin naar het Zuiden gericht, dan moet je planten kiezen die veel licht en warmte kunnen verdragen. Bij een tuin die naar het Noorden is gericht, kies je misschien beter planten die minder licht nodig hebben. Daarnaast moet je ook zorgen dat de tuin voldoet aan de eisen en noden van de eigenaar. Wil je in de zomer de barbecue kunnen aansteken? Of ben je iemand die liefst zo weinig mogelijk onderhoud doet aan zijn tuin? Of heb je misschien kinderen die graag in de tuin ravotten? Elk van deze situaties heeft zijn eigen aandachtspunten waar je op moet letten bij het ontwerp van je tuin.

Gelukkig kan je bij Tuincentrum terecht voor het ontwerp van je tuin. De specialisten van Tuincentrum en boomkwekerij L. Mampay en Zonen in Zandhoven luisteren naar wat jij verwacht van je tuin en welke planten of bomen je wel of niet graag in je tuin zou willen zien. Daarna stellen ze een plan op op basis van dat gesprek en op maat van jouw tuin. Dankzij de kennis die ze hebben en de informatie die jij geeft weten ze precies wat ze wel en niet in je tuin kunnen zetten.

Tuinaanleg

Van zodra het plan voor je tuin klaar is, kan je je tuin gaan aanleggen. Hierbij moet je eerst zorgen voor een sterke basis. Alle planten en groen die in je tuin staan en daar niet meer nodig zijn, moeten eruit. Ook struiken en bomen die te groot zijn moeten bijgesnoeid worden. Hier moet je wel op letten dat je niet te veel snoeit. Wat kapot is, kan niet meer worden gerepareerd en als je veel te ver snoeit, groeit het misschien ook niet meer terug. Daarna kan je nieuwe zaken gaan aanplanten. Ook hier moet je weer heel wat zaken in rekening nemen. Hoeveel plaat moet er tussen verschillende planten? Welke grond moeten de planten hebben? Moeten ze bij gemest worden en hoe zit het met water geven?

Mocht je geen groene vingers hebben, kan je ook voor de aanleg van je tuin rekenen op tuincentrum Mampay. Dankzij een eigen dienst in tuinaanleg, neemt het tuincentrum Mampay alle zorgen voor zijn rekening. Van het afgraven van je tuin tot het plaatsen en bijsnoeien van de nieuwe planten. Door de koppeling van een tuincentrum en een dienst voor het aanleggen van je tuin, kan tuincentrum Mampay jouw tuinaannemer van a tot z zijn.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:00 - 18:00
di
08:00 - 18:00
wo
08:00 - 18:00
do
08:00 - 18:00
vr
08:00 - 18:00
za
08:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Zandhoven om te bezoeken

Electro_Paul_Dries_Logo
Electro Paul Dries staat al meer dan 35 jaar voor jouw klaar met allerhande electro en diensten. Anders dan bij...
Frituur_Qwinta-s_Logo
Frituur Qwinta’s is uw lokale frituur in de buurt van Massenhoven wanneer je ‘s middags of ‘s avonds niet wil...
Frituur_t_Pleintje_Logo
Frituur ‘t Pleintje in Pulderbos (Zandhoven) is een klassieke frietbarak in een modern kleedje. In dit gezellig frietkot kan je...

Gerelateerde handelaars

placeholder_logo
Op zoek naar een leuke plant? Bloemen Patricia is de place to be! Of je nu op zoek bent naar...
Perkplanten_Van_Deun_Hofmans_Logo
Perkplanten Van Deun – Hofmans is het ganse jaar door een rijk kleurenpallet. Hier staan jaarlijks kleurige en geurrijke bloemen...
Bloemen_Frieda_Logo
Bloemen Frieda in Mechelen is jouw lokale leverancier van allerlei bloemen. Hier vind je ruikers, bloemstukken en bloemen in pot....