Tuincentrum_De_Mulder_Exterieur
Tourenaar_Favicon

Tuincentrum De Mulder

014 58 31 06
Velveken 3,
2400 Geel

Tuincentrum De Muder in Larum (Geel) is ooit begonnen als een speciaalzaak voor landbouwers. Sinds 2000 werd de zaak overgenomen richt het tuincentrum zich ook op particuliere verkoop. Zo kunnen nu niet enkel landbouwers, maar ook professionele en hobbytuiniers hier terecht.

Bij tuincentrum De Mulder kan je terecht voor een uigebreid aanbod aan dieren- en veevoeders. Daarnaast vind je hier ook alle materialen terug om je huisdieren te verzorgen. Ook tuingereedschap zoals kruiwagens, schoppen en rijven, boomschors voor tussen te planten, anti-mos producten, potgrond en zaden en nog veel zitten bij tuincentrum De Mulder in het gamma.

Je vindt tuincentrum De Mulder in het rustige centrum van Larum, deelgemeente van Geel. De winkel bevindt zich in een mooi gerenoveerde oude hoeve. Met een ruime parking vooraan kan je hier makkelijke met de wagen, camionette, lichte vrachtwagen of zelfs tractor passeren. Er is steeds plaats om je voertuig kwijt te raken tijden je aankopen. Meer weten of het gamma verder ontdekken? Ga dan zeker eens langs tijden de openingsuren. Bij tuincentrum De Mulder mag je steeds rekenen op de beste kwaliteit en uitgebreide expertise door jarenlange ervaring.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

08:30 -
di
08:30 -
wo
Gesloten
do
08:30 -
vr
-
za
08:30 -
zo
Gesloten