Ti-Ret_Sfeerbeeld
Ti-Ret_Logo

Ti-Ret

0486 88 58 45
Hoogakkers 6,
2470 Retie

Ti-Ret is een kleine, gezellige naaiwinkel in Schoonbroek, een groen en rustig gehucht van Retie. De winkel is gevestigd op de bovenverdiepen van zaakvoerster Tinny Pijnenborg’s woning. Wanneer je naar het winkeltje wil, ga je langs de voordeur van het huis binnen om zo naar de eerste verdieping te gaan.

Stoffen en naaiwinkel met persoonlijke touch

Bij naaiwinkel Ti-Ret kan je terecht voor echt alles voor je naaiwerken. Zo vind je hier stoffen, wol, patronen en nog veel meer. Alles voor je handwerken kan je bij Ti-Ret halen. Wanneer je de winkel binnen komt en er door wandelt, zal de ruime keuze je vast en zeker opvallen. Ti-Ret is letterlijk tot de nok gevuld met allemaal leuke spullen, stoffen, wol, breinaalden enzovoort.

Een persoonlijke aanpak is heel belangrijk voor zaakvoerster Tinny. De stoffenwinkel is in haar huis en ze nodigt dus jouw als klant eigenlijk bij haar thuis uit. Die huiselijke sfeer zal je vast opmerken wanneer je bij Ti-Ret je aankopen gaat doen. Tinny neemt heel graag de tijd om je persoonlijk verder te helpen en je bij te staan met raad en daad. Doordat ze zelf ook al jaren bezig met hand- en naaiwerken, kan ze ook putten uit een rijke ervaring om je het juiste advies te geven.

Ga je dus naaien, breien, haken, borduren… ga dan zeker langs bij naai- en breiwinkel Ti-Ret. Met Ti-Ret ben je goed gestart.

Ontdek de winkel nu al

Ontdek Ti-Ret nu van thuis uit. Bekijk de streetview rondleiding door de winkel van Ti-Ret hieronder. Dankzij de virtuele rondleiding kan je van thuis uit al eens door stoffenwinkel wandelen en een binnen een kijkje nemen. Draai 360° rond en ontdek welk aanbod aan stoffen, wol en ander naaigerief Ti-Ret aanbiedt. Na een wandeling door de virtual tour kan je alle spulletjes tijdens de openingsuren in het echt gaan bekijken en voelen tijdens een bezoekje aan de winkel.

Contact

Heb je na het zien van de virtual tour zin om eens te gaan shoppen voor stof, garen, wol… bij stoffenwinkel Ti-Ret? Dan vind je de winkel langs hoogakkers in Schoonbroek. Schoonbroek is een klein, groen gehucht van Retie dat tussen Retie centrum en Turnhout ligt. Het centrum van dit gehucht is op zich al heel rust en Ti-Ret bevindt zich den ook nog eens in een rustige, doodlopende straat. Je kan hier dus met een gerust hart de baan over steken of zelfs met de fiets naar de winkel.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact op met Ti-Ret.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
wo
09:30 -
do
Gesloten
vr
09:30 -
za
09:30 - 16:00
zo
Gesloten