Textiel_Van_der_Borght_Interieur
Textiel_Van_der_Borght_Logo

Textiel Van Der Borght

016 56 43 69
Schaluin 18,
3200 Aarschot

Website

Beschrijving

Textiel Van Der Broght is al 4 generaties de plek in Aarschot waar jij alle tectielproducten kan halen. Dit kan gaan van kleding over ondergoed en lingerie tot badtextiel of bedlinnen. Je vindt het allemaal bij Textiel Van Der Borght in een gezellige kledingwinkel in een leuke buurt in Aarschot.

Kleding

Wanneer je toekomt op Schaluin, de straat waar Textiel Van Der Borght gelegen is, zal je zien dat de etalage van de kledingwinkel gevuld staat met allemaal kledij. Het aanbod aan kledingstukken dat je hier kan kopen is constant in verandering. Textiel Van Der Borght volgt namelijk graag de laatste mode. Maar in de etalageruimte zullen steeds paspoppen staan die een glimp geven op de collectie aan kleding die je in de winkel zelf kan kopen.

Lingerie

Bij vele kledingwinkels is de afdeling met ondergoed en lingerie beperkt tot een klein hoekje ergens achteraan in de winkel. Niet zo bij Textiel Van Der Borght. Hier weten ze dat lingerie en ondergoed heel belangrijk is en daar zetten dan ook vollop op in. Wanneer je bij Textiel Van Der Borght gaat winkelen, zal je dan ook niet enkel keuze hebben uit een uitgebreid aanbod aan lingerie, maar je kan ook rustig op je gemakt alles passen. En wanneer je niet goed weet waar je op moet letten, komen de medewerksters van Textiel Van Der Borght je graag bijstaan met al hun expertise en advies.

Textiel Van Der Borght verdeelt ondergoed van onder meer Sloggi, Eskimo, Perlinda, Schiesser en nog veel meer.

Badtextiel

Niets beter dan in de zomer een vakantie aan het strand. Maar ook daar mag je er op je best uitzien. Gelukkig vind je bij Textiel Van Der Borght alles wat je daarvoor nodig hebt. In het uitgebreide aanbod aan badtextiel vind je namelijk niet enkel badjassen of handdoeken, ook badpakken, bikini’s en zwembroeken vind je hier terug. Net zoals bij alle andere textiel, volgt Textiel Van Der Borght graag de laatste mode wanneer het om badmode gaat. Hier vind je dus steeds bikini’s en badpakken die helemaal de laatste trends volgen.

Contact

Wil je een overzicht van het volledige gamma aan kleding, lingerie, badmode, bedlinnen en textiel dat je kan terugvinden bij Textiel Van Der Borght? Je vindt de textielwinkel terug op Schaluin in Aarschot. Dit is een leuke winkelstraat waar je nog vele andere handelaars terugvindt. Voor vragen kan je ook altijd eerst even telefonisch contact opnemen. Het team van Textiel Van Der Broght helpt je graag verder met alle vragen en problemen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 - 17:00
wo
09:30 - 17:00
do
09:30 - 17:00
vr
09:30 - 17:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Aarschot om te bezoeken

Het logo van frituur Unikamp in Aarschot. Een zakje frieten met een gezichtje naast de naam van de frituur.
Frituur Unikamp is een leuke frituur barak in Aarschot. Je vindt het frietkot op de parking van interieurwinkel Unikamp aan...
Huis_Van_Katoen_Logo
In het centrum van Aarschot vind je Huis van Katoen, een naaiwinkel die alles biedt om je eigen kleding of...
placeholder_logo
In frituur Marina in Aarschot bakken uitbaters Luc en Marina al 32 jaar lang frietjes met enorm veel liefde. Deze...

Gerelateerde handelaars

Van_Peer_Mode_Logo
Van Peer Mode is merk van 3 stijlvolle kledingwinkels voor mannen en vrouwen. In de winkels van Van Peer Mode...
Logo van kledingwinkel Flo Fashion in Lille
Als je modebewust bent, moet je zeker Flo Fashion in Lille eens bezoeken. Flo Fashion is een kledingboetiek met een...
Lingerie_Diana_Logo
Lingerie Diana in Herentals staat al jaren bekend als DE expert op vlak van lingerie, corsetterie, strand- en badmode, nachtkleding,...