De voorgevel van brasserie 't Lilshof te midden van een rustige, groene omgeving in Lille. Het gebouw ziet er recentelijk gerenoveerd uit.
Lilshof_Logo

Taverne ‘T Lilshof

014 88 10 32
Boskant 52A,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Taverne ‘T Lilshof is een gezellige familiezaak gelegen in een landelijk kader in de gemeente Lille. Bij ‘t Lilshof kan je terecht voor een natje of een droogje. Naast de klassieke keuken biedt de taverne ook enkele knipoogjes naar de hedendaagse keuken. Met een mooi gevarieerd menu en de rustige en groene omgeving, biedt ‘t Lilshof het perfecte recept voor een gezellige middag of avond tafelen. Daarnaast kan in de taverne ook terecht voor je feesten.

Je vindt ‘t Lilshof centraal gelegen in de gemeente Lille. In een rustige straat en omgeven met groen is het hier altijd aangenaam toekomen en tafelen. De taverne is iets verder achterin gelegen waardoor je helemaal ontrokken bent van de straat. Zo kan kom je terecht in een volledige afgescheiden wereld van rust en goed eten. Dankzij een ruime parking vooraan aan de straat kan je je wagen makkelijk kwijt. Door de rustige straat waarin ‘t Lilshof gelegen is, is het ook altijd aangenaam toekomen met de fiets.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

11:00 - 00:00
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
11:00 - 00:00
za
11:00 - 00:00
zo
11:00 - 00:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Een zicht op de taverne van Mega Speelstad met tafels en stoelen en op de achtergrond speeltoestellen voor de kleinste kindjes.
Logo van Mega Speelstad
Mega Speelstad is een groot kinderpretpark in Wechelderzande (Lille). Over de jaren heen groeide Mega Speelstad uit tot een heus...
Luchtfoto van frituur Den Tipzak in Poederlee. Door de ramen van de barak zie je binnenin klanten die staan te wachten op hun bestelling frieten.
placeholder_logo
Frituur Den Tipzak vind je terug vlak bij de ingang van de kerk van Poederlee (Lille), in het centrum van...
Het_Pimpeljoentje_Exterieur
Het_Pimpeljoentje_2023_Logo
In kinderdagverblijf Het Pimpeljoentje in Gierle bieden we zeer kwalitatieve opvang. Een plek waar verzorging, voeding en begeleiding van kinderen...

Gerelateerde handelaars

Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo
De Fritfabriek: De naam zegt het duidelijk, hier leven ze frieten. De Fritfabriek is een frituur in het centrum van...
De_Dorpspomp_Sfeerbeeld
De_Dorpspomp_Logo
De Dorpspomp in Herselt is het gezelligste volkscafé van de hele Kempen. Bij ons kan je steeds terecht voor een...
Slaapboerke_Sfeerfoto
Slaapboerke_Logo
Romantisch slapen in het groen. Bij het Slaapboerke slaap je in een gezellige woonwagen in de wei. ‘S morgens word...