t_Krantje_Laakdal_Interieur
placeholder_logo

‘t Krantje Laakdal

014 84 25 84
Oude Geelsebaan 1,
2431 Veerle

Website

Beschrijving

‘T krantje in Veerle (Laakdal) is een grote, moderne krantenwinkel. In deze winkel vind je jouw lokale handelaar voor kranten, tijdschriften en meer. Door het uitgebreide gamma aan producten is ‘t Krantje een grote waarde in de gemeente Veerle voor zijn inwoners en heel wat mensen die passeren. En dat zijn wel wat mensen gezien de krantenwinkel een centrale ligging heeft.

Kranten en tijdschriften

Ga voor je dagelijkse krant of tijdschrift langs bij ‘t Krantje. Je vind er alle grote en minder grote titels zoals Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen, De Morgen, De Tijd etc. Daarnaast heeft de krantenwinkel in het centrum van Veerle ook alle tijdschrift alsook week- en maandbladen. Voor magazines of nieuwsbladen moet je hier dus zeker eens langs gaan.

Frisdranken en snacks

Buiten kranten en magazines heeft ‘t Krantje ook frisdranken en snacks. Deze zijn ideaal als tussendoortje of bij dorst. Dankzij de ruime openingsuren is ‘t Krantje zeker een plek in Veerle en Laakdal waar je op kan rekenen en waar je steeds langs kan gaan.

Lotto

Zoals vele krantenwinkels verspreid over België, is ‘t Krantje in Veerle ook een officiële verdeler van de producten van de nationale loterij. Dit wil zeggen dat je bij ‘t Krantje kan meedoen met de lotto of de joker en dat je ook vele verschillende krasloten hier kan aanschaffen. Misschien is het wel leuk om in groep eens deel te nemen aan de lotto? Als groep meedoen met de lotto kan bijvoorbeeld een leuke, kleine teambuilding zijn voor je team op het werk.

Kantoorbenodigdheden en schoolmateriaal

‘T Krantje in Veerle had met zijn kranten en tijdschriften al papieren producten in huis. De stap naar meerdere papierwaren was voor de krantenwinkel dan ook een kleintje in de uitbreiding van het productgamma. Naast papierwaren heeft de dagbladhandel ook besloten om het aanbod kantoorartikelen en schoolmateriaal ineens degelijk aan te pakken en ook andere kantoorbenodigdheden zoals pennen, paperclips, nietjes etc an te bieden.

Met een school recht voor de deur zijn deze schoolmaterialen ook zeker op hun plaats bij ‘t Krantje. Vele ouders van kinderen uit de basisschool ‘De Schans’ halen dan ook hun benodigdheden bij ‘t Krantje. Het is dan ook enorm makkelijk dat ze enkel de straat moeten oversteken. Makkelijker kan niet. Al wil dat niet zeggen dat enkel ouders van kinderen uit ‘De Schans’ hun weg vinden naar de krantenwinkel. Vele ouders en bedrijven halen hun materialen bij ‘t Krantje in Veerle.

Extra’s

Mocht het nog niet voldoende zijn wat ‘t Krantje aanbiedt, dan zal je blij zijn te vernemen dat het gamma nog veel groter en uitgebreider is dan wat hier al beschreven staat. In de dagbladhandel kan je namelijk ook leuke geschenken en nog vele extra’s terugvinden. Dit zijn zaken zoals geurkaarsen, teddybeertjes, valentijn geschenken, sleutelhangers, sterke drank en nog veel meer.

Contact

Je vindt ‘t Krantje in het centrum van Veerle, een deelgemeente van Laakdal. De krantenwinkel is daar gelegen aan de Oude Geelsebaan. Dit is de centrale baan die door de kleine dorpskern loopt waarlangs ook andere ondernemers te vinden zijn zoals bijvoorbeeld Baby- en Kinderboetiek Klein Duimpje.

Breng zeker eens een bezoekje aan de dagbladhandelaar. De ruime openingsuren van deze handelaar zorgen dat je hier zeker rustig de tijd kan nemen om hier langs te gaan. Wanneer je een vraag hebt voor een bezoekje, kan je ook altijd telefonisch contact opnemen. De medewerkers van ‘t Krantje helpen je graag verder.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

05:30 - 12:00
di
05:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
wo
05:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
do
05:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
vr
05:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
za
06:30 - 12:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Veerle om te bezoeken

placeholder_logo
Baby- en Kinderboetiek Woody Concept Klein Duimpje is een kledingwinkel in het centrum van Veerle (Laakdal) die gespecialiseerd is in...
Het logo van Mi.na Boetiek, de naam Mi.na geschreven op een gestyleerde manier.
Mi.na Boetiek is een gezellige boetiek voor modieuze, zelfzekere vrouwen in Vorst (Laakdal). De winkel bevindt zich in een prachtig,...
Bakker_Toon_Logo
Het verhaal van Bakker Toon begint al heel vroeg. Toon De Peuter hield als kind namelijk al van keukentje spelen...

Gerelateerde handelaars

Krantenboetiek_t_Kwarteltje_Logo
Krantenwinkel ‘t Kwarteltje in Merksem is een jouw krantenboetiek in de buurt. Hier kan je terecht voor je algemene dagblad...
placeholder_logo
Dagbladhandel Van Roey – Harmony, ook wel gekend als krantenwinkel Harmony, is een aangename krantenwinkel in het centrum van Kessel...
t_Krantje_Herenthout_Logo
Krantenwinkel ‘t Kranje in Herenthout is een vaste waarde in het centrum van de gemeente. Voor iedereen uit Herenthout is...