t_ijsbolleke_Logo

‘T Ijsbolleke

0476 99 73 98
Zammelseweg 47,
2440 Geel

Website

Beschrijving

‘T Ijsbolleke in Oosterlo (Geel) heeft heerlijk vers, zelfgemaakt ijs in de aanbieding. Zaakvoerder Peter Verlinden maakt zelf zijn ijsjes in het ijssalon in verschillende smaken met verse ingrediënten. Het smakenpallet verandert heel regelmatig waardoor het steeds een verrassing is welke nieuwe smaken Peter weer uit zijn hoed heeft getoverd. Het ijs kan je opeten op het zonnige terras van ‘T Ijsbolleke net voor het ijssalon, maar je kan ook je ijs gewoon afhalen.

Naast ijs, biedt ‘T Ijsbolleke ook andere lekkere zaken aan zoals koffie, frozen yoghurt of wafels. Daarnaast kan je ook lekkere ijstaarten of ijsstronken bestellen. Alle producten zijn steeds zelfgemaakt en vers. Hierdoor is de kwaliteit ongeëvenaard. Vraag het aan de klanten, ‘T Ijsbolleke in Oosterlo is een echte aanrader.

Tot slot worden bij ‘T Ijsbolleke ook regelmatig leuke optredens georganiseerd. Zo kan je genieten van een lekker ijsje, een koffie of een heerlijke brusselse wafel bij een streepje muziek of ander entertainment. Om lokale artiesten te ondersteunen, komen de artiesten voor de evenementen bij ‘T Ijsbolleke veelal uit de eigen regio rond Geel.

Je vindt ‘T Ijsbolleke op de Zammelseweg aan de rand van het centrum van Oosterlo, deelgemeente van de stad Geel en niet ver van Westerlo. Hier in een mooi gebouw iets achterin zit ‘T Ijsbolleke met een leuk en ruim buiten terras. Vooraan aan de straatkant is er voldoende plaats voorzien om je fiets te plaatsen en zijn er een paar parkeerplaatsen voorzien voor wie iets verder uit de buurt komt. ‘T Ijsbolleke is alle dagen open.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

13:00 - 21:00
di
- 21:00
wo
13:00 - 21:00
do
13:00 - 21:00
vr
13:00 - 21:00
za
13:00 - 21:00
zo
13:00 - 21:00

Categorie

Gemeente