t_Festoentje_Sfeerbeeld
t_Festoentje_Logo

t Festoentje

014 22 04 37
Stationsstraat 28,
2250 Olen

Bloemenwinkel ‘t Festoentje in Olen is een gezellige bloemenwinkel met een heel gepassioneerd team waar je steeds terecht kan voor bloemen en decoratie van heel hoge kwaliteit. Dagelijks biedt ‘t Festoentje dagverse snijbloemen aan van welke je een boeket, bloemstuk of grafstuk kan samenstellen. Met een assortiment van maar liefst 60 verschillende soorten snijbloemen is altijd wel een combinatie mogelijk die aan jouw smaak voldoet.

Naast het assortiment aan bloemen en planten, biedt de bloemenwinkel ook graag geschenken en decoratie voor je interieur of tuin aan. Dit gaat van verlichting over vazen tot zelfs kleine meubelen. Heb je geen idee wat of hoe? Een team van experten staat je graag bij met advies. Zo kan je samen even kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur.

Levering

Bij bloemen ‘t Festoentje kan je ook kiezen om je bloemen te laten leveren. Je makkelijk je bloemen online bestellen rechtstreeks bij de bloemenwinkel. Met het bloemenabonnement kan je bloemen zelfs op regelmatige tijdstippen laten leveren. ‘t Festoentje levert dan bloemen die aan jouw wensen voldoen op afgesproken tijdstippen op het door jouw gekozen adres. Dankzij de samenwerking met Fleurop – Interflora kan dit ook wereldwijd. Neem even telefonisch op om de mogelijkheden te bepreken.

Tuinaanleg

Mocht je geen groene vingers hebben, ook dan staat ‘t Festoentje voor je klaar. Hun team helpt je graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van je tuin. Indien nodig zorgt de bloemenzaak zelfs voor alle nodige grondwerken die bij jouw moeten gebeuren. Laat je tuin door verzorgen door ‘t Festoentje. Zo hoef jij enkel maar te genieten van jouw groene paradijs.

Workshops

Tot slot, wil je graag zelf wat dingen doen maar heb je geen idee waar eerst te beginnen of hoe iets te doen? ‘t Festoentje deelt heel graag zijn kennis met zijn klanten. Daarom dat ze op regelmatige basis workshops organiseren. In deze workshops leer je hoe je bepaalde boeketten moet samenstellen, hoe je planten moet verzorgen, wat de beste manier is om je interieur aan te pakken etc. Je leert er alle kneepje vna het vak rechtstreeks van de eigen experten.

Heb je interesse of een vraag over deze workshops? Aarzel dan niet en neem contact op via het telefoonnummer. Uiteraard mag je ook altijd even persoonlijk met het team gaan praten tijdens een bezoekje aan de winkel.

Bloemenwinkel

Zoek je een bloemenwinkel in Olen? Of een bloemenwinkel in de buurt van Herentals, Geel, Westerlo of Oevel? Je vindt ‘t Festoentje in de Stationsstraat in het centrum van Onze-Lieve-Vrouwe-Olen. Deze locatie, met rond de bloemenwinkel nog vele andere leuke winkels zoals de Olense Drankencentrale van drankenhandel Verreydt, maakt ‘t Festoentje heel gemakkelijk bereikbaar. Voor de winkel vind je een ruime parking waar je makkelijk je auto even kan parkeren tijdens je bezoek.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

13:00 - 18:00
di
08:30 - 18:00
wo
08:30 - 18:00
do
08:30 - 18:00
vr
08:30 - 18:00
za
08:30 - 17:00
zo
Gesloten