Een werktafel met verschillende machines, die gebruikt worden om sleutels te maken, in de winkel van Guns bv slotenmakerij.
Het logo van Guns bv. Een sleutel achter de naam en het telefoonnummer van de slotenmaker.

Slotenmaker Guns bv

+32 14 42 38 23
Ambachtstraat 8,
2360 Oud-Turnhout

Website

Beschrijving

Slotenmaker Guns bv werd opgericht door schoenmaker Jan Guns. Die begon in zijn schoenmakerij in Oud-Turnhout met het bijmaken van sleutels. Al snel vroegen klanten ook of de schoenmaker hun problemen met sleutels en sloten kon oplossen.

Omdat slotenmakerij een ander vak is dat schoenmaker zijn, en omdat je hiervoor een andere expertise nodig hebt, ging Jan Guns op zoek naar opleidingsmogelijkheden. Na een succesvolle opleiding tot slotenmaker groeide Jan Guns met zijn slotenmaker services uit tot de eerste geschoolde slotenmaker van de Kempen.

Vandaag is Guns bv in Oud-Turnhout uitgegroeid tot een grote slotenmaker in de Kempen met meer dan enkel een dienst om problemen met sloten op te lossen. Zo heeft de slotenmaker een winkel waar verschillende producten rond veiligheid worden verkocht en kan je er zelfs terecht voor zonnewering en rolluiken.

Diensten

Ben je op zoek naar een slotenmaker in de buurt van Oud-Turnhout, dan kan je steeds terecht bij Guns bv. Slotenmaker Guns bv helpt je bij het openen van deuren als je je sleutel kwijt bent, maar je kan er ook langs gaan om een sleutel te laten bijmaken. Ook voor een kluis kan je bij Guns terecht.

Heeft je bedrijf nood aan toegangscontrole? Bij Guns bv in Oud-Turnhout kan je rekenen op vakmanschap, een persoonlijke service en jaren ervaring met verschillende systemen. De mensen van Guns staan je bij van A tot Z bij het implementeren van toegangscontrole en installeren met oog voor detail. Zo ben jij volledig ontzorgt en heb je in no-time de beveiliging die jouw bedrijf nodig heeft.

Online bezoek Guns bv met virtual tour

Bezoek de winkel van Guns bv in Oud-Turnhout vandaag al via de online virtual tour hieronder.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Slotenmaker Guns bv. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Wat kan je verwachten van een slotenmaker?

Let op wanneer je een slotenmaker belt! Er zijn malafide slotenmakers die proberen te profiteren van jou. Een goede slotenmaker heeft enkel het beste met je voor en zal daarom altijd correct en transparant te werk gaan. Bij een bonafide slotenmaker zal je dan ook altijd op voorhand een duidelijk en transparant tarief terugvinden. Kijk ook of je een fysiek adres terugvindt. Meeste slotenmakers hebben een winkel of werkplaats van waaruit ze werken. Oplichters hebben vaak geen fysieke locatie waar je naartoe kan gaan.
0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
08:30 - 17:30
wo
08:30 - 17:30
do
08:30 - 17:30
vr
08:30 - 17:30
za
09:00 - 13:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Oud-Turnhout om te bezoeken

Het logo van Appelen Roes. Twee uitgestoken handen met appelen met daarop de naam van Appelen roes en de tekst "Op smaak geplukt"
Appelen Roes is een derde generatie familiebedrijf in de fruitteelt. Naast een grote boomgaard met fruitbomen, heeft Appelen Roes 3...
Zwaneven_Meubelen_Logo
Zwaneven Meubelen in Oud-Turnhout is een begrip in de regio Turnhout en al meer dan 25 jaar een supervoordelige meubelwinkel...
Bakkerij_Selis_logo
Voor een heerlijk brood in Oud-Turnhout moet je bij Bakkerij Selis zijn. Bakkerij Selis is een kleine bakkerij waar het...

Gerelateerde handelaars

Logo van A.S.T. Slotkapot
A.S.T. Slotkapot is een gepassioneerde slotenmaker in Turnhout die je helpt met de beveiliging vvan je woning. Heb je nood...
Slotenmakerij_Aerts_Logo
Slotenmakerij Aerts in Diest is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Karel Aerts. Het vakmanschap werd toen van generatie...
placeholder_logo
Sleutel gebroken of verloren? Slotenmakerij Eric staat voor u klaar. Bij Slotenmaker Eric ga je om een nieuw slot of...