Slagerij_Pieters_Interieur
Slagerij_Pieters_Logo

Slagerij Pieters

+32 3 653 05 38
Leeuwenstraat 23,
2930 Brasschaat

Website

Beschrijving

Voor kwaliteitsvlees in Brasschaat moet je bij Slagerij Pieters zijn. Deze locale vleesspecialist biedt je elke dag het beste vlees aan. Om dit kwalitatief hoogstaand vlees zo vers mogelijk aan te bieden, voldoet de beenhouwerij aan strenge voorschriften in kwaliteit, versheid, hygiëne, maar ook assortiment, service en presentatie. Dagelijks zet het team zich in om jouw het beste vlees in de buurt aan te kunnen bieden.

Uitgebreid assortiment

Naast kwaliteit is ook keuze heel belangrijk bij Slagerij Pieters. Vandaar dan ook dat de slager dagelijks zorgt voor een uitgebreid assortiment aan vlees. Van de gewone varkenskotelet over paardenvlees, hamburgers, steak, cordon bleu, loze vinken tot kippenfilet en nog veel meer. In het assortiment zitten vlees voor op de barbeque, bij de frietjes of patatten en tussen je brood. Ook voor een fondue, een gril of een gourmet kan je hier je vlees halen. Mocht je niet goed weten wat het beste past bij de gelegenheid, dan kan je ook altijd raad vragen aan de slager. Hij geeft je met veel plezier gepast advies voor het etentje of het feestje dat jij wil organiseren.

Naast vlees, biedt Slagerij Pieters ook een assortiment aan kazen aan voor in je fondue of op je brood. Deze kazen zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld een wijnavond. Voor het volledige gamma aan vlees en kaas, kan je best eens langs gaan in de slagerij zelf in Brasschaat.

Dagelijkse promoties

Iedereen koopt graag vlees voordelig aan. Omdat iedereen wel eens graag verwend wordt, houd Slagerij Pieters dagelijkse promoties. Onder de naam “Weekreclame” biedt de slager elke dag een andere promo aan gedurende heel de week. Zo krijg je bijvoorbeeld een aantal gram gratis bij aankoop van stooflvees op maandag, krijg je extra gehakt of worsten op dinsdag, staan de hamburgers op donderdag in reclame en op vrijdag zijn er interessante deals op het pittavlees om op zaterdag dan weer korting te krijgen op de tournedos.

Naast de veranderde weekreclame van Slagerij Pieters, kan je ook altijd genieten van vaste promo’s op de vleessla, ardeense ham en droge worsten.

Contact

Ontdek snel het hele gamma aan vers vlees en heerlijke kazen die Slagerij Pieters heeft aan te bieden en wandel eens gerust binnen in de winkel van de beenhouwerij. Je vindt deze in de Leeuwenstraat. Dit is een rustige straat in het centrum van Brasschaat en slechts een paar meter van basisschool Gilo De Kaart. Als je niet in de gelegenheid bent om zelf naar de slagerij te gaan, kan je ook altijd telefonisch contact opnemen om een bestelling door te geven die je later kan afhalen wanneer het voor jouw past.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
di
08:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
wo
Gesloten
do
- 12:30
| 13:30 - 18:00
vr
08:00 - 12:30
za
08:00 - 12:30
| 13:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Brasschaat om te bezoeken

Er zijn momenteel nog geen andere handelaars in deze gemeente op Tourenaar opgenomen. Meld jouw handelaar aan

Gerelateerde handelaars

Slagerij_Peeters_Logo
Slagerij Peeters is een ambachtelijke slagerij in Geel. Gelegen in Holven, een wijk binnen de ring van Geel, bevindt de...
Vleesboetiek_Bart_en_Natacha_Mol_Logo
Bij Vleesboetiek Bart en Natacha word je met open armen verwelkomt. In deze moderne slagerij heb je keuze uit een...
Keurslager_Hens_Asselberghs_Logo
Het was geen aprilgrap. Op 1 april 2010 hebben Luc en Ulrike hun slagerij ‘Keurslager Hens-Asselberghs’ in de stationstraat in...