Sjans_Kringloopwinkel_Putte_Interieur
Sjans_Kringloopwinkels_Logo

Sjans Kringloopwinkel Putte

015 23 73 93
Alice Nahonstraat 12/C,
2580 Putte

Website

Beschrijving

Ontdek een schat aan tweedehandsspullen in Sjans Kringloopwinkel Putte. Elke dag vind je hier een nieuw aanbod aan leuke spullen. Al de items die in deze tweedehandswinkel te koop zijn, kan je aan zeer budgetvriendelijke prijzen aankopen. En toch krijg je bij Sjans ook de garantie dat alles kwalitatief en herbruikbaar is.

Kwaliteit in tweedehands

Bij Sjans Kringloopwinkel Putte wordt de kwaliteit van tweedehands gegarandeerd. Dat komt door de unieke manier waarop het circulaire bedrijf Sjans werkt. Alle spullen die hier worden binnen gebracht, worden stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit en herbruikbaarheid. Alle sokken, broeken, jassen, hemden en andere kledingstukken worden één voor één nagekeken op gaten, vlekken en scheuren. Elektro die Sjans mag ontvangen worden ook visueel nagekeken. Daarna worden de elektronische toestellen ook getest. Als er defecten worden vastgesteld, worden die gerepareerd waar mogelijk voor het toestel terug verkocht wordt.

Bij Sjans wordt elk item dat ooit in de winkel raakt manueel nagekeken door de medewerkers van het circulaire bedrijf. Door alles stuk voor stuk te controleren, kan de winkel steeds kwalitatieve tweedehands aanbieden die ook echt nog bruikbaar is.

Breng je herbruikbare spullen binnen

Bij elke verhuis vind je altijd wel zaken die je niet meer gebruikt. Daarvoor hoef je zelfs niet eens te verhuizen. Misschien zijn er spullen die je niet meer gebruikt en eigenlijk elke dag in je weg staan. Doe andere mensen een plezier en breng herbruikbare items die je zelf niet meer gebruikt binnen bij Sjans. Door je spullen hier binnen te brengen, geef je ze een kans op een nieuw leven. Maar je biedt ook de kans aan mensen die het minder breed hebben om leuke spullen te kopen EN je biedt werkt mee aan werkgelegenheid voor mensen die het moeilijker hebben in de maatschappij.

Geefpunt kringloopwinkel

Je spullen kan je makkelijk binnen leveren bij de geefpunten van Sjans. Deze vind je terug bij elke Sjans Kringloopwinkel. Ook Sjans Kringloopwinkel Putte heeft een geefpunt waar je oude, herbruikbare items kan binnen brengen. Wanneer je de parking van de winkel oprijdt, zal je snel zien dat het geefpunt duidelijk is aangegeven.

Containerpark

Naast de geefpunten bij elk van de acht Sjans Kringloopwinkels kan je ook terecht bij het containerpark. Sjans werkt namelijk samen met de containerparken van de 18 gemeenten waarin het circulaire bedrijf actief is. Door deze samenwerking vind je op elk van de containerparken een container voor herbruikbare spullen. Alles wat in deze containers wordt geplaatst, haalt Sjans op om naar het centrale magazijn te brengen. Daar wordt alles winkelklaar gemaakt en naar één van de acht kringloopwinkels van het bedrijf gebracht.

Gratis ophaaldienst

Voor iedereen die niet in de mogelijkheid is om zelf zijn of haar spullen naar één van de geefpunten van Sjans Kringloopwinkels te brengen, biedt het bedrijf een gratis ophaaldienst aan. Dankzij deze ophaaldienst moet niet op zoek gaan naar een manier om die grote kast, zetel, wasmachine of droogkast te vervoeren. De medewerkers van Sjans doen dat met veel plezier voor jou.

Niet enkel groot elektro en meubels worden door de gratis ophaaldienst van Sjans opgehaald aan huis. Ook wanneer je een zak met kleding hebt, een verzameling speelgoed of nog oud servies van op de zolder komt de ophaaldienst bij je langs. Je kan de ophaaldienst makkelijk aanvragen via de telefoon.

Sjans Kringloopwinkel Putte

De Sjans Kringloopwinkel in Putte is terug te vinden in het centrum van de gemeente, vlakbij Mechelen en Heist-op-den-Berg. De winkel ligt letterlijk in het hartje van Putte, net naast de kerk. Voor de winkel is er een grote parkeerplaats aanwezig om je auto te plaatsen. Dankzij deze parking en de ligging van de kringloopwinkel, is Sjans Kringloopwinkel Putte makkelijk bereikbaar voor iedereen van Putte, maar ook van gemeenten uit de buurt zoals Mechelen, Heist-op-den-Berg, Koningshooikt, Lier, Keerbergen en nog veel meer.

Maatschappelijk werk

De kringwinkels van Sjans zijn maatschappelijk geëngageerde winkels. Door aankopen te doen bij Sjans Kringloopwinkel of je oude spullen hier binnen te brengen, help je een grote groep mensen. Als maatschappelijk werkgever, stelt Sjans namelijk mensen te werken die elders heel moeilijk werk zouden vinden. Bij Sjans kan iedereen een kans krijgen om werk te vinden. Ongeacht hun situatie of persoonlijke problemen.

Van De Kringwinkel naar Sjans

De hoorde misschien al wel eens van De Kringwinkel. De Kringwinkel is een tweedehands winkel met filialen over heel Vlaanderen. De Kringwinkel Zuiderkempen vzw was ook ooit onderdeel van het netwerk van kringloopwinkels van De Kringwinkel. Sinds December 2023 gaat De Kringwinkel Zuiderkempen vzw met zijn acht filialen echter zelfstandig verder en is het dus niet langer onderdeel van De Kringwinkel.

Met die zelfstandigheid komt ook een nieuwe missie met meer focus op eigen winkels en eigen personeel. Verder is er ook een totaal nieuwe website met nieuwe branding en – uiteraard – ook een nieuwe naam. Die nieuwe naam is Sjans.

Maak hier kennis met Sjans

Bezoek één van de acht Sjans Kringloopwinkel

Sjans bestaat uit een groep van acht kringloopwinkels. Sjans Kringloopwinkel Putte is hier slechts één van. Bezoek zeker ook eens één van de andere winkels van Sjans.

Elke winkel heeft namelijk een uniek aanbod dat steeds veranderd. Een bezoekje aan een Sjans Kringloopwinkel is dus altijd weer een ware ontdekkingsreis.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 - 17:00
wo
09:30 - 17:00
do
09:30 - 17:00
vr
09:30 - 17:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Putte om te bezoeken

Er zijn momenteel nog geen andere handelaars in deze gemeente op Tourenaar opgenomen. Meld jouw handelaar aan

Gerelateerde handelaars

Het logo van weggeefwinkel 'Het Gouden Hart' bestaande uit een geel hart met verschillende kleuren lijnen errond.
Ben je op zoek naar leuke spulletjes? Bij Het Gouden Hart weggeefwinkel kan je leuke items komen halen zonder hiervoor...
Re-Love_Tweedehandswinkel_Logo
Re-Love in Geel is een tweedehandswinkel met een uniek concept waar je kan shoppen bij verschillende verkopers tegelijkertijd. Uitbaatster Inneke...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Kasterlee in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan sjans...