De showroom van kringloopwinkel Zuiderkempen Kasterlee met rechts een aanbod aan zetels voor rinkelrekken met vazen en beeldjes en rechts winkelrekken met kleding.
Sjans_Kringloopwinkels_Logo

Sjans Kringloopwinkel Kasterlee

015 23 73 93
Krokuslaan 10,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Sjans Kringloopwinkel Kasterlee in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan sjans schenken, kan jij als klant hier heel goedkope en leuke spullen zoals tweedehandskleding of meubelen kopen. Dankzij de Sjans Kringloopwinkel in Kasterlee kan je dit ook nog eens lokaal bij jou in de buurt doen.

Kwaliteit eerst

Bij Sjans Kringloopwinkels koop je dus tweedehands en gebruikte spullen. De winkels garanderen je wel steeds dat de producten in de winkel van goede kwaliteit zijn. Alle items die worden binnen gebracht, worden één voor één door medewerkers in het centrale magazijn nagekeken op kwaliteit en bruikbaarheid. Elektronica zoals wasmachines, TV-toestellen en microgolfovens worden hersteld wanneer ze defect zijn, maar herstelling nog mogelijk is. Kleding wordt goed nagekeken op gaten, scheuren en vlekken. Pas wanneer een item is goedgekeurd door de medewerkers van Sjans, wordt het klaargelegd om naar de winkel te gaan.

Elk van de producten die Sjans Kringloopwinkel Kasterlee aanbiedt zijn dus steeds handmatig gecontroleerd en goedgekeurd. Zo kan Sjans Kringloopwinkels je steeds kwaliteit aanbieden en ben jij zeker dat je hier een goede koop hebt gedaan.

Ophalen en binnen brengen

Bij het opruimen van je zolder, vind je vast nog zaken die je niet meer nodig hebt. Als je nieuwe meubelen koopt zoals een nieuwe woonkamer of eetkamer, waar ga je dan met je oude meubelen blijven? Die oude droogkast of wasmachine die je net vervangen hebt, kan vast nog wel door iemand anders gebruikt worden. Na de solden heb je misschien geen plaats meer in je kleerkast en is het tijd om oude stukken die je niet meer draagt weg te doen.

Wanneer je nog kleding, meubelen, speelgoed, eetgerei zoals borden, kopjes of glazen of nog andere zaken hebt die nog prima bruikbaar zijn, maar die jij niet meer nodig hebt, moet je zeker eens denken aan Sjans Kringwinkels. Bij Sjans kan je andere mensen gelukkig maken met al jouw oude spullen. Breng ze binnen in één van de vele kringloopwinkels die over heel de Kempen verspreid zijn. Van daaruit worden ze gecontroleerd, gerepareerd indien nodig en opnieuw verkocht. Dankzij jouw oude spullen, maak je nog iemand anders blij.

Wanneer het te moeilijk is om zelf je spullen binnen te brengen bij Sjans Kringloopwinkels omdat ze te groot of te zwaar zijn, zoals meubelen, dan kan je ook rekenen op een ophaaldienst. Deze ophaaldienst komt bij jou aan huis om je oude kleerkast, bed, zetels, wasmachine, droogkast, frigo, diepvries of andere spullen op te halen. Ook voor kleinere spullen zoals kleding komt Sjans langs om deze op te halen mocht je ze niet zelf tot aan de kringloopwinkel kunnen brengen.

Sjans Kringloopwinkel Kasterlee

Sjans is een netwerk van verschillende kringwinkels. Op verschillende plaatsen in de Kempen vind je zulke kringloopwinkels. Er is er dus vast eentje bij jou in de buurt. De winkel in Kasterlee is een iets kleinere kringloopwinkel. Hier vind je voornamelijk kleinere spullen om te kopen zoals borden, tassen, kopjes, vinylplaten, kleding, spiegels etc. De winkel bevindt zich in een gezellige woonwijk aan de rand van de gemeente Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, vlak in de buurt van Lille, Tielen en Kasterlee.

Maatschappelijk werk

De kringwinkels van Sjans zijn maatschappelijk geëngageerde winkels. Door aankopen te doen bij Sjans Kringloopwinkel of je oude spullen hier binnen te brengen, help je een grote groep mensen. Als maatschappelijk werkgever, stelt Sjans namelijk mensen te werken die elders heel moeilijk werk zouden vinden. Bij Sjans kan iedereen een kans krijgen om werk te vinden. Ongeacht hun situatie of persoonlijke problemen.

Van De Kringwinkel naar Sjans

De hoorde misschien al wel eens van De Kringwinkel. De Kringwinkel is een tweedehands winkel met filialen over heel Vlaanderen. De Kringwinkel Zuiderkempen vzw was ook ooit onderdeel van het netwerk van kringloopwinkels van De Kringwinkel. Sinds December 2023 gaat De Kringwinkel Zuiderkempen vzw met zijn acht filialen echter zelfstandig verder en is het dus niet langer onderdeel van De Kringwinkel.

Met die zelfstandigheid komt ook een nieuwe missie met meer focus op eigen winkels en eigen personeel. Verder is er ook een totaal nieuwe website met nieuwe branding en – uiteraard – ook een nieuwe naam. Die nieuwe naam is Sjans.

Maak hier kennis met Sjans

Bezoek één van de acht Sjans Kringloopwinkel

Sjans bestaat uit een groep van acht kringloopwinkels. Sjans Kringloopwinkel Kasterlee is hier slechts één van. Bezoek zeker ook eens één van de andere winkels van Sjans.

Elke winkel heeft namelijk een uniek aanbod dat steeds veranderd. Een bezoekje aan een Sjans Kringloopwinkel is dus altijd weer een ware ontdekkingsreis.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:30 - 17:00
di
09:30 - 17:00
wo
09:30 - 17:00
do
09:30 - 17:00
vr
09:30 - 17:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kasterlee om te bezoeken

Het logo van het Ijssloeberke. Een blauwe bol met de naam van de ijsboerderij. Boven de naam Ijssloeberke staat een tekening van twee koeien op een veld. Onder Ijssloeberke staat de tekst "ijs dat je doet smelten"
Het Ijssloeberke in Tielen, deelgemeente van Kasterlee, begon ooit als de eerste ijshoeve in België. Hier word de melk van...
Logo van Brotec op een transparante achtergrond.
Geen wereld zonder licht. Bij woonwinkel Brotec in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, weten ze dit. En ze weten ook dat...
placeholder_logo
Bakkerij Meeus is een kleine, gezellige bakkerij gelegen pal in het centrum van Lichtaart naast de hoofdbaan. Hierdoor passeer je...

Gerelateerde handelaars

Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Vintage is helemaal in. En waar kan je betere vintage vinden dan bij Sjans Kringloopwinkel Heist-op-den-Berg? Koop de leukste spulletjes...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Ontdek een schat aan tweedehandsspullen in Sjans Kringloopwinkel Putte. Elke dag vind je hier een nieuw aanbod aan leuke spullen....
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Herentals startte ooit als Kat & Co. Het winkeltje werd in 1997 opgericht door het lokale bestuur van...