Sjans_Kringloopwinkel_Herselt_Interieur
Sjans_Kringloopwinkels_Logo

Sjans Kringloopwinkel Herselt

015 23 73 93
Aarschotsesteenweg 44,
2230 Herselt

Website

Beschrijving

Wie leuke spullen zoekt voor een hippe outfit of een tof interieur, moet zeker eens langs gaan bij Sjans Kringloopwinkel Herselt. Bij Sjans vind je steeds een nieuw aanbod aan toffe objecten en spullen aan enorm betaalbare prijzen. Wat is het gamma? Dat kan niemand op voorhand voorspellen. Elk bezoek aan Sjans Kringloopwinkel Herselt is elke keer weet een nieuwe ontdekkingstocht.

Tweedehands met gegarandeerde kwaliteit

De spullen die in de Sjans Kringloopwinkels staat zijn steeds tweedehandsspullen van een gegarandeerde kwaliteit. Dat komt omdat alles door de medewerkers word gecontroleerd. Kledingstukken worden één voor één nagekeken op gaten, scheuren en vuile vlekken. Elektrotoestellen en fietsen worden ook nagekeken. Daarna worden ze getest. Als er defecten worden vastgesteld worden deze hersteld indien nodig.

Bij Sjans wordt alle moeite gedaan om zo veel mogelijk tweedehandsspullen winkelklaar te maken en te verkopen. Doordat alles manueel door de medewerkers wordt gecontroleerd, nagekeken en getest, kan het circulaire bedrijf je steeds garanderen dat alles wat in de winkel ligt een bepaalde kwaliteitsstandaard haalt en dus zeker nog bruikbaar is. Bij elektro krijg je steeds de garantie dat de items in de winkel werken.

Breng herbruikbare spullen binnen

Breng herbruikbare spullen binnen bij een geefpunt van Sjans. Je vindt deze geefpunten bij elk van de Sjans Kringloopwinkels. Ook bij Sjans Kringloopwinkel Herselt is er een geefpunt. Hier kan je herbruikbare spullen binnen brengen. Bij Sjans nemen ze bijna alles aan. Van kleding over speelgoed tot meubels, elektro en fietsen. Wettelijk gezien zijn er maar een paar zaken die Sjans niet mag aannemen. Deze zijn

  • Wapens
  • Voertuigen
  • Industriële zonnebanken
  • Klein gevaarlijk afval, zoals verf, inktpatronen en autobanden
  • Etenswaren en dranken
  • Ivoor of opgezette inheemse roofvogels en andere beschermde diersoorten die zijn opgenomen in de cites-lijst.
  • Intellectuele eigendomsrechten of auteursrechten, bv. gekopieerde video’s en audio cassettes of namaakproducten.
  • Professioneel elektro

Het geefpunt van sjans Kringloopwinkel Herselt staat duidelijk aangegeven. Wanneer je de parking van de tweedehandswinkel oprijt, zal je snel de duidelijke borden zien die aangeven waar het geefpunt zich precies bevindt. Mocht je de signalering toch niet gezien hebben, dan helpen de medewerkers van Sjans je met alle plezier naar de juiste deur.

Containerparken

Sjans werk samen met de containerparken van de 18 gemeenten in haar werkingsgebied. Door deze samenwerkingen kan je ook op deze containerparken in de regio Kempen herbruikbare spullen achterlaten. Elk van de containerparken heeft een container voor herbruikbare spullen. Alles wat hierin word gezet wordt door Sjans opgehaald en terug winkelklaar gemaakt. Op deze manier werkt Sjans actief mee aan een kleinere afvalhoop.

Gratis ophaaldienst tweedehandsspullen

Voor wie zijn oude spullen niet tot bij Sjans of een containerpark krijgt, heeft het circulaire bedrijf een eigen, gratis ophaaldienst. Deze ophaaldienst is er om herbruikbare spullen bij mensen thuis op te halen. Op die manier kunnen mensen zonder wagen of grote items veel makkelijker een nieuw leven vinden bij nieuwe eigenaars. Door de gratis ophaaldienst kunnen al deze spullen veel makkelijker aan heel betaalbare prijzen opnieuw worden verkocht aan mensen die op zoek zijn naar unieke items of mensen die het minder breed hebben.

Sjans Kringloopwinkel Herselt

Maak kennis met de Sjans Kringloopwinkel Herselt. Dit doe je het beste door een bezoekje te brengen aan de winkel. Je vindt hem op de Aarschotsesteenweg aan de rand van Herselt in het midden tussen Westerlo en Aarschot. Deze ligging is ideaal voor de inwoners van Herselt, maar ook makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de buurt van Herselt. De goede invalswegen en de grote parking voor de winkel maken Sjans Kringloopwinkel Herselt makkelijk bereikbaar voor iedereen die komt uit de richtingen van Heist-op-den-Berg, Hulshout, Begijnendijk, Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Laakdal of Westerlo.

Maatschappelijk werk

De kringwinkels van Sjans zijn maatschappelijk geëngageerde winkels. Door aankopen te doen bij Sjans Kringloopwinkel of je oude spullen hier binnen te brengen, help je een grote groep mensen. Als maatschappelijk werkgever, stelt Sjans namelijk mensen te werken die elders heel moeilijk werk zouden vinden. Bij Sjans kan iedereen een kans krijgen om werk te vinden. Ongeacht hun situatie of persoonlijke problemen.

Van De Kringwinkel naar Sjans

De hoorde misschien al wel eens van De Kringwinkel. De Kringwinkel is een tweedehands winkel met filialen over heel Vlaanderen. De Kringwinkel Zuiderkempen vzw was ook ooit onderdeel van het netwerk van kringloopwinkels van De Kringwinkel. Sinds December 2023 gaat De Kringwinkel Zuiderkempen vzw met zijn acht filialen echter zelfstandig verder en is het dus niet langer onderdeel van De Kringwinkel.

Met die zelfstandigheid komt ook een nieuwe missie met meer focus op eigen winkels en eigen personeel. Verder is er ook een totaal nieuwe website met nieuwe branding en – uiteraard – ook een nieuwe naam. Die nieuwe naam is Sjans.

Maak hier kennis met Sjans

Bezoek één van de acht Sjans Kringloopwinkel

Sjans bestaat uit een groep van acht kringloopwinkels. Sjans Kringloopwinkel Herselt is hier slechts één van. Bezoek zeker ook eens één van de andere winkels van Sjans.

Elke winkel heeft namelijk een uniek aanbod dat steeds veranderd. Een bezoekje aan een Sjans Kringloopwinkel is dus altijd weer een ware ontdekkingsreis.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:30 - 17:00
di
09:30 - 17:00
wo
09:30 - 17:00
do
09:30 - 17:00
vr
09:30 - 17:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herselt om te bezoeken

Bakkerij_Gezel-Peeters_Logo
Bakkerij Gezel – Peeters is een kleine, zelfstandige bakkerij waar brood gebakken wordt volgens de aloude tradities. Dat wil zeggen...
placeholder_logo
Frituur De Mick is een gezellige frituur aan de rand van Bergom (Herselt). Onze klanten zijn voor ons enorm belangrijk....
Gerto_Drankenhandel_Logo
Voor al uw aankopen van drank, moet je bij ons zijn. Gerto Drankenhandel is DE drankenhandelaar van Herselt. Bij ons...

Gerelateerde handelaars

Re-Love_Tweedehandswinkel_Logo
Re-Love in Geel is een tweedehandswinkel met een uniek concept waar je kan shoppen bij verschillende verkopers tegelijkertijd. Uitbaatster Inneke...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Vintage is helemaal in. En waar kan je betere vintage vinden dan bij Sjans Kringloopwinkel Heist-op-den-Berg? Koop de leukste spulletjes...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Als je echt leuke spulletjes wil vinden, dan moet je zeker naar Sjans Kringloopwinkel Geel gaan. Bij Sjans worden namelijk...