Tourenaar Logo

SJ Design

Beschrijving 

SJ Design in Herentals, dat is een passie voor design! Met mijn nieuwe grafisch bureau wil ik, Sofie Joblin – zaakvoerster van SJ Design, kunst verspreiden opeen toegankelijke manier. Dat wil zeggen via prachige Murals. Maar SJ Design maakt ook illustraties, stickers, kantoormateriaal, wenskaarten en nog veel meer. Alle producten kan je terugvinden en bestellen via mijn webshop van SJ Design.

Ontwerpen Op Maat

Naast gewone wenskaarten, stickers en andere producten met eigen ontwerpen, kan je bij SJ Design ook terecht voor grafische ontwerpen op maat. Dit kan gaan over op maat gemaakte uitnodigingen of geboortekaarten, maar ook leuke ontwerpen voor je huwelijk en de huwelijksuitnodigingen, portretten en handgeschilderde murals bij je thuis, op je vereniging of in je bedrijf behoren tot de mogelijkheden. Bel mij op om te bespreken wat je zoekt.

Grafische ontwerpen voor bedrijven

Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen kunnen bij mij terecht. Met een speciaal aanbod gericht op de B2B markt, vind je in SJ Design de ideale partner voor uw visuele communicatie. Ik ontwerp voor jou een complete huisstijl, gaande van logo’s over flyers en vector werk tot zelfs merchandise. Daarnaast kan SJ Design je ook helpen bij het drukken van deze huisstijl op je juiste items zoals briefpapier, reclamepanelen tot pennen en mokken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je op zoek naar een partner die je visuele communicatie van a tot z mee helpt ontwikkelen en uitvoeren? Dan vind je bij SJ Design de ideale partner.

Met SJ Design opereer ik vanuit mijn eigen thuiskantoor in Herentals, maar ik werk ook graag buiten huis aan leuke ontwerpen. Je vind al projecten terug van SJ Design in ondermeer Herentals, Turnhout en Geel, maar je kan mij vragen voor een project ergens ten velde in heel Vlaanderen. Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan zeker contact op!

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

0494 13 86 51
,

Openingsuren 

Maandag
Open op afspraak
Dinsdag
Open op afspraak
Woensdag
Open op afspraak
Donderdag
Open op afspraak
Vrijdag
Open op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Categorie