SJ_Design_Sfeerbeeld_2
Het logo van SJ Design in Herentals. Een lijntekening van een bloem.

SJ Design

0494 13 86 51

Website

Beschrijving

Wanneer je op zoek bent naar kleur in je leven, moet je zeker bij SJ Design aankloppen! SJ Design is een grafisch bureau in Herentals met een passie voor design. En de letters SJ staan voor de naam van Sofie Joblin, de oprichtster van het bureau.

Murals

Heb je er al eens aan gedacht om een mural te laten maken? Een mural is niet zomaar een muurschildering, het een soort van kunst, maar het is vooral een manier om kleur te brengen op je muur. Of je nu een binnenmuur of buitenmuur wil opfleuren, Sofie Joblin tovert de mooiste schilderingen die elke dag je leven en mood opfleuren. Een mural is ideaal ter vervanging van het behangen van je muur of gewoon een enkele kleur.

Bij het bepalen van het ontwerp van de mural houdt SJ Design steeds rekening met jouw wensen en de omgeving van de muur waar de muurschildering op komt. Zo zal een muur in een woonkamer geen ontwerp krijgen dat veel te druk is. Bij een buitenmuur kan het al eens iets zotter.

Overweeg zeker een mural wanneer je gaat verbouwen of wanneer je gewoon voor een nieuw interieur gaat. Een mural is ideaal voor volgende plaatsen:

  • Een babykamer: Maar jouw babykamer fleurig met een mural
  • Woonkamer: Geef je woonkamer een unieke look
  • Tuinmuur: Breng meer kleur in je tuin met een mural
  • Slaapkamer: Breng een persoonlijke touch in je slaapkamer

Ontdek alle mogelijkheden van murals en mooie muurschilderingen. Neem contact op met SJ Design of bekijk haar werk op haar website.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij SJ Design. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Workshops

Leer zelf om murals te maken of je creativiteit de vrije loop te laten. SJ Design biedt enorm betaalbare workshops om murals te leren maken of andere creatieve zaken te maken. Elk van deze workshops is steeds op maat gemaakt. Je wordt persoonlijk begeleid door een kunstenares die dagelijks bezig is met ontwerpen en schilderen.

Een workshop bij SJ Design begint steeds met een schets van wat je precies zal ontwerpen. Een schets is namelijk altijd een basis om je werk op op te bouwen. Belangrijk aan een schets is dan ook het thema of het centrale woord waarrond je werkt. Dit thema of woord zullen je later in staat stellen om je werk verder uit te breiden vanuit pure creativiteit zonder dat je een chaos gaat creëren. De technieken die je hierbij gaat gebruiken zal je door Sofie Joblin aangeleerd krijgen.

Nadat je een basis hebt uitgetekend, kan je met verf aan de slag. SJ Design werkt steeds met acrylverf en dat is wat je tijdens een workshop ook zal gebruiken. Bij het verven is het belangrijk om kleur en kleurencombinaties onder de knie te krijgen. Je moet hierbij ook rekening houden met de ondergrond waarop je gaat schilderen. Een muur neemt namelijk anders verf op dan hout of kunststof. In de workshops van SJ Design zal je alle tips en tricks meekrijgen die zorgen dat jij in no-time meester bent van muurschilderingen en verf.

Een hele muurschildering af krijgen in een workshop is nogal moeilijk. Daarom zal je tijdens de workshops van SJ Design werken op kleine voorwerpen. Zo kan je op het einde van de workshop je werk makkelijk meenemen om je woning of kantoor op te vrolijken. Zo kan je werk ook ineens een inspiratiebron zijn voor als je aan je eigen echte mural te beginnen.

Heb je interesse om een workshop te volgen bij SJ Design? Deze kunnen op heel wat locaties doorgaan. Zowel bij jouw thuis als op een gehuurde locatie. Neem voor alle info zeker contact op met SJ Design.

Teambuilding workshop

Zou het geen leuk idee zijn om een workshop te volgen bij SJ Design als teambuilding? De workshops van SJ Design zijn enorm toegankelijk voor iedereen en zorgen dat jij je team beter leert kennen. Bij een SJ Design workshop werkt namelijk iedereen volgens thema’s die hem of haar nauw aan het hart liggen. Je ontdekt dus niet enkel wat je medewerkers of collega’s bezig houdt, maar je kan ook onmiddellijk zien hoe creatief iedereen is. Daarbij is een workshop bij SJ Design ook vooral leuk en een paar uurtjes fun en lachen met het hele team.

Ontdek alles over de workshops van SJ Design en hoe deze een ideale teambuilding kunnen zijn door telefonisch contact op te nemen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Theemuze_logo
Theemuze op de Watervoort in Herentals is een thee- en keramiekwinkel met een passie voor thee. Zaakvoerster Iris Weichler biedt...
Blok_Security_Logo
Blok Security in Herentals is jouw slotenmaker en beveiligingsexpert. In de winkel op de Herenthouteseweg in Herentals kan je terecht...
Bart_Daems_Ondernemerscoach_Logo
Instant succes met je bedrijf! Bart Daems is een ondernemerscoach uit Noorderwijk (Herentals) die starters, zelfstandige en ervaren ondernemers helpt...

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan