Schoeters_Verfwinkel_Balie_Interieur
Schoeters_Verfwinkel_Logo

Schoeters

Verf en behang van de vakman
014 85 13 70
Mgr. Miertsstraat 36a,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Schoeters is al meer dan 20 jaar dé verfwinkel in Kasterlee. Hier koop je rechtstreeks bij echte vakmannen waardoor je steeds zeker bent van kwalitatieve materialen, maar ook van een uitstekende service. Verf- en behangwinkel Schoeters is hierdoor niet enkel een referentie, maar ook een adres dat je als doe-het-zelver zeker zal kunnen gebruiken.

Virtuele tour

Ben je benieuwd naar het aanbod van verf- en behangwinkel Schoeters uit Kasterlee? Neem nu al eens een kijkje in de winkel dankzij de Google Streetview Tour. Dankzij deze tour krijg je al een idee van wat je kan terugvinden in de winkel van Schoeters en je kan het aanbod al eens bekijken.

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor om je woonkamer of slaapkamer te verven of behangen, moet je zeker eens langs gaan bij Schoeters in Kasterlee. Snuiter nu al eens rond in de winkel met de virtuele tour en verzeker je van de kwaliteit van Schoeters voor je fysiek langs gaat in Kasterlee.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Schoeters. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

2de generatie schilders

De uitbaters van Schoeters in Kasterlee zijn Sven en Bjorn Schoeters. Zij zijn al de 2de generatie van schilders in de Schoeters familie. Ze hebben dus het schilders DNA meegekregen en kennen het vak door en door. Die kennis die ze hebben opgedaan, delen ze graag met hun klanten. Dat is één van de pijlers van de Schoeters verfwinkel in Kasterlee. Je winkelt hier bij een vakman met een passie voor schilderen en behangen. Hierdoor ben je verzekerd van de kwaliteit van de producten, maar ook van het advies dat je bij de producten kan krijgen.

Verf en behang

Schoeters is een winkel die wordt uitgebaat door een 2de generatie aan schilders. Hierdoor kan je dan ook voor al je vragen over schilderen in de winkel terecht. Bestel je verf, schildersborstel en ander schildersmateriaal bij Schoeters of leer meer bij over de verschillende keuzes die je hebt.

Behangen is helemaal hip en dat weten ze bij Schoeters in Kasterlee. Je vindt hier dan ook niet enkel verf en schilderproducten, maar ook een heel gamma om te behangen. Uiteraard wel op de moderne manier. Met een stijlvol modern papier kan je makkelijk een accentmuur creëren die mensen hun mond laat open vallen. De techniek die je hiervoor kan gebruiken, geeft het team van Schoeters je graag mee bij het kiezen of ophalen van je behangpapier.

Contact

Ben je getriggerd om eens langs te gaan bij Schoeters? Gaat je doe-het-zelver hart al sneller slaan? Dan moet je zeker eens naar de monseigneur Miertstraat gaan in Kasterlee. Dit is een rustige straat vlakbij het centrum van de gemeente. Op slechts een paar minuten wandelen van het hart van Kasterlee sta je bij Schoeters. Maar ook met de auto kan je hier makkelijk terecht. Voor de winkel vind je namelijk een aantal parkeerplaatsen zodat je je wagen hier kwijt kan tijdens je aankopen. Op die manier is Schoeters een winkel die zich richt op een breed publiek van de lokale inwoners van Kasterlee tot alle gemeenten in de buurt en nog verder.

Heb je vragen voor je een bezoekje brengt? Neem dan zeker telefonisch contact op. Het team van Schoeters helpt je graag verder.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:00 - 18:00
wo
09:00 - 12:00
do
09:00 - 18:00
vr
09:00 - 18:00
za
08:00 - 14:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kasterlee om te bezoeken

Yale_Fashion_Logo
Yale Fashion, dat is betaalbare vrouwekleding. De collecties en accessoires van deze kledingwinkel worden regelmatig vernieuwd. Hierdoor kan Yale Fashion...
Klasseslager_Youri__Veerle_Logo
Klasseslager Youri en Veerle in Lichtaart is jouw leverancier van kwaliteitsvlees. Bij deze ambachtelijke slagerij kan je terecht voor huisbereide...
Speelgoedwinkel_Het_Huis_Van_Muis_Logo
Het Huis van Muis is een kleine, gezellige en leuke speelgoedwinkel gelegen in de rustige straat ‘Houtum’ aan de rand...

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan